Monster Hunter Rise: Sunbreak title update 3 (versie 13) – 24 November

Monster Hunter Rise: Sunbreak title update 3 (versie 13) – 24 November

De derde titelupdate, ook bekend als versie 13, voor Monster Hunter Rise: Sunbreak heeft een bevestigde releasedatum van Capcom.

Het is beschikbaar voor alle gamers vanaf 24 november 2022.

Details titelupdate 3 (versie 13)

Let op, jagers! Drie nieuwe bedreigingen – Chaotic Gore Magala, Risen Teostra en Risen Kushala Daora – zijn gezien door koninkrijksspionnen die door de regio’s rond Elgado Outpost dwalen. Gore Magala vervellen voortdurend totdat ze zich ontwikkelen tot Shagaru Magala, hoewel er tijdens het ruiproces soms een fout kan optreden. De Chaotic Gore Magala-variatie wordt geproduceerd wanneer deze vervorming de Gore Magala vastlegt tussen zijn adolescente en volwassen staten. Deze enorm sterke dieren kunnen vanwege hun dubbele aard zowel Shagaru Magala- als Gore-aanvallen gebruiken, maar hun achterblijvende ontwikkeling bezorgt hen ook veel pijn. De middelen voor nieuwe wapens en bepantsering met speciale vaardigheden worden toegekend aan jagers ouder dan MR10 die erin slagen de chaos te beheersen.

De ziekte blijft meer slachtoffers maken ondanks de inspanningen van Kamura en het Koninkrijk. De beste jagers in de alliantie moeten snel reageren op meldingen van Risen Teostra en Kushala Daora. Beide beesten worden al beschouwd als natuurkrachten, maar hun Risen-versies zijn in staat tot veel meer verwoesting. Pas op voor hun woedende stemming, want je weet nooit wat voor verschrikkelijke aanvallen ze zullen lanceren. Jagers moeten eerst het niveau van MR120 voor Risen Kushala Daora en MR140 voor Risen Teostra bereiken voordat ze het tegen ze opnemen, maar de beloning voor het trotseren van de elementen is toegang tot middelen die kunnen worden gebruikt om nieuwe soorten wapens en bepantsering te bouwen.

De nieuwe A7 Anomaly Quests, waaronder Flaming Espinas, Scorned Magnamalo en Seething Bazelgeuse, zullen beschikbaar zijn voor jagers die op zoek zijn naar nog meer mogelijkheden om hun vaardigheden aan te scherpen. Het maximale niveau wordt ook verhoogd tot 200 dankzij het Anomaly Investigation-systeem, dat ook de mogelijkheid toevoegt om de moeilijkheidsgraad van bepaalde taken die jagers momenteel hebben te verlagen. Materialen van Anomaly Investigations kunnen ook worden gebruikt voor gloednieuwe categorieën bepantsering en wapenvergroting. Er zijn meer keuzes voor jagers om hun perfecte pantserset te maken nu ze kunnen kiezen uit “Defense” of “Skills” als pantseruitbreidingen.

Jagers mogen nu hun volgers meenemen op bijna alle Master Rank-speurtochten, inclusief Anomaly Quests en Investigations, als ze dicht bij de stadsmensen en ridders van Monster Hunter Rise: Sunbreak zijn gekomen. Zorg ervoor dat je elke Follower Quest doet die je wordt aangeboden, zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je favoriete vrienden, ongeacht de moeilijkheidsgraad. Verschillende extra betaalde DLC-items, zoals nieuwe gebaren, stickers, muziek, spelersstemmen en de “Hinoa” gelaagde pantserset, zijn ook opgenomen in de derde titelupdate. Naast een uitgebreide selectie extra ontgrendelde gelaagde wapenvarianten, kunnen modezoekers die Dame Fiorayne’s liefde voor knuffelige dieren delen, ook individuele wapens of de hele collectie van de pluche “Stuffed Monster Series” kopen. Naast de nieuwe ‘Kagami’-personagestem die beschikbaar wordt gemaakt als gratis DLC, zullen nieuwe Event Quests spelers blijven belonen met nieuwe uitrusting, stickers, houdingen en andere leuke goodies. Deze dynamische Dual Blades-gebruiker, die ook dienst doet als hoofd van de Koninklijke Geheime Dienst van het Koninkrijk, staat dicht bij Meester Utsushi.