Monster Hunter Rise: Sunbreak – Tweede gratis update komt eraan

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Tweede gratis update komt eraan

Capcom heeft de releasedatum aangekondigd voor de Monster Hunter Rise: Sunbreak gratis titelupdate 2 op de Tokyo Game Show in 2022. Op 29 september 2022 kunnen alle spelers het gebruiken.< /p>

Flaming Espinas, Violet Mizutsunes, Risen Chameleos, Layered Weapons, Level 120 Investigations en Crafting Options voor Qurious maken allemaal deel uit van de update.

video
play-rounded-fill

Monster Hunter Rise: Sunbreak 2e update

De terugkeer van Flaming Espinas van Monster Hunter Frontier, die al was aangekondigd, vormt het toneel voor de onthulling van Violet Mizutsun, een ander vurig beest. De verleidelijke bubbels van dit wezen zijn eigenlijk gevuld met een zeer ontvlambaar gas dat elke sierlijke beweging in een vuurbal kan veranderen. Eindelijk is er een oudere draak gezien die van de ziekte af kan komen. Risen Chameleos heeft een manier gevonden om één te worden met de Qurio. Deze kwaadaardige unie heeft Risen Chameleos ongelooflijke kracht en nog meer stiekeme aanvallen gegeven. Jagers die dapper genoeg zijn om tegen deze enorme vijanden te vechten, krijgen materialen die kunnen worden gebruikt om nieuwe wapens, bepantsering en vaardigheden te maken.

Er komt ook een nieuw niveau van anomalie-missies met moeilijk te doden doelwitten zoals Gore Magala en Espinas. Anomaly-onderzoeken worden ook groter, met een levelcap die omhoog gaat naar 120 en er worden nieuwe verknoeide materialen toegevoegd. Jagers die slim genoeg zijn om de uitdaging aan te gaan, kunnen Qurious Crafting op nieuwe manieren gebruiken, zoals het toevoegen van Anomaly Slots en andere upgrades aan hun wapens. Gelaagde wapens worden toegevoegd in titelupdate 2, wat ook goed nieuws is voor Fashion Hunters. Met dit systeem kunnen jagers het uiterlijk van hun wapens veranderen, zodat ze een mix van hun favoriete statistieken en ontwerpen hebben. Ten slotte bevat deze update nieuwe betaalde DLC zoals de Master Arlow gelaagde pantserset, gelaagde wapens, gebaren, poses, kapsels en meer.

Elke week worden er meer Event Quests toegevoegd, en A-List Hunters die meer uitdagingen willen, kunnen uitkijken naar toekomstige titelupdates. Titelupdate 3, die eind november uitkomt, zal nieuwe monsters en meer toevoegen.