Monster Hunter Rise: Sunbreak – Vierde gratis titelupdate

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Vierde gratis titelupdate

Het officiële Monster Hunter-kanaal op YouTube heeft ondubbelzinnig gezegd dat de vierde titelupdate voor Monster Hunter Rise ergens in het eerste kwartaal van dit jaar beschikbaar zal zijn.

In de video met de titel “A Look Back to 2022 – Monster Hunter Rise: Sunbreak” werd onthuld dat de daaropvolgende update voor de Nintendo Switch- en Steam-platforms in de maand februari beschikbaar zal komen. De nieuwe versie van de game bevat een vernieuwd monster en de terugkeer van een oude draak. Na deze upgrade komt er in het voorjaar van 2023 een vijfde gratis update beschikbaar.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

In Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch kun je op jacht gaan wanneer je maar wilt, waar je maar wilt en met wie je maar wilt! In dit uitgebreide rollenspel met actie kun je vrijelijk uitgestrekte landschappen verkennen die zijn geïnspireerd door het oude Japan, het opnemen tegen wrede wilde wezens, alleen of samen met je bondgenoten, en sterke wapens en bepantsering bouwen van de buit van je overwinningen.

De verschijning van een angstaanjagend legendarisch beest is een voorbode van de aanstaande terugkeer van een catastrofe, die het potentieel heeft om Kamura Village in complete verwarring te brengen. Je moet je jachtvaardigheden aanscherpen en, met de hulp van de dorpsoudste en de andere dorpelingen, dit rustige stadje redden van een aanval van monsters om de inwoners te beschermen.