Monster Hunter Rise – Teaser Japanse TV reclame

Monster Hunter Rise – Teaser Japanse TV reclame

Capcom heeft een teaser-tv-commercial uitgebracht voor de aanstaande Monster Hunter Rise in Japan, beschikbaar in versie van 30 en 15 seconden.

De commercials laten meer gameplay-fragmenten van verkenning en gevecht zien. Je kunt beide versies van de onderstaande commercial bekijken;

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke Kamura Village zal vervoeren, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers aantrekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën. Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de oude heiligdomruïnes en meer.

Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van gevallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten. Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen.

Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan. Voor de allereerste keer ooit in een Monster Hunter-game kunnen draadgebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “Wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van wendbaarheid vanuit de lucht wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen. p>

De game introduceert ook nieuwe jachtpartners genaamd Palamutes, gepersonaliseerde en berijdbare ‘Canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ Felyne ‘Palicoes zal terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing. 

Monster Hunter Rise is gepland voor Nintendo Switch op 26 maart 2021 wereldwijd, met een tijdelijke demo die in januari wordt uitgebracht.