Monster Hunter Rise TGS 2020 Trailer + Gameplay Footage

Monster Hunter Rise TGS 2020 Trailer + Gameplay Footage

Capcom hield een livestream voor de Tokyo Game Show 2020 (TGS), waar ze een aantal nieuwe trailers en beelden deelden voor Monster Hunter Rise.

Sindsdien zijn de trailers en streams op YouTube gestegen, waardoor fans verschillende aspecten van de game nader kunnen bekijken. Dit omvat meer beelden van de Wirebug en Palamute in actie, evenals details over de nieuwe monsters die in het spel worden geïntroduceerd.

video

video

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee met de jacht!

MONSTER HUNTER RISE, het nieuwste deel in de veelgeprezen actie-RPG-serie, komt naar Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik je beloningen om een ​​enorme verscheidenheid aan epische wapens en bepantsering te maken.

MONSTER HUNTER RISE, dat zich afspeelt in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village, nodigt je uit om weelderige ecosystemen te verkennen en te vechten tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden.

Een halve eeuw na de verwoesting van de laatste ramp, moeten jagers het opnemen tegen een nieuw en angstaanjagend monster dat zijn kop heeft opgestoken en het land opnieuw in chaos dreigt te storten.

  • Jaag alleen of werk samen met vrienden om op zoek te gaan en enorme monsters te verslaan met wapens naar keuze.
  • Gloednieuwe gameplay-systemen zoals hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.
  • Gevestigd in een wereld geïnspireerd door het oude Japan, verken weelderige ecosystemen vrijelijk zonder belasting tussen gebieden.
  • Leer de manieren van de jager, onthul de geheimen van weleer en verdedig de wereld tegen een zekere ondergang.
  • Je bent altijd klaar voor de volgende jacht. Speel thuis of onderweg met de kracht van Nintendo Switch.

Monster Hunter Rise wordt op 26 maart 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch.