Monster Hunter Rise trailer + tijdelijke demo in januari 2021

De Game Awards 2020 waren gevuld met Nintendo-aankondigingen. Een daarvan was een gloednieuwe trailer voor Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise staat gepland voor release op de Nintendo Switch op 26 maart 2021. Capcom kondigde ook aan dat er in januari 2021 een tijdelijke demo naar de console komt.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

Twee geheel nieuwe monsters maken hun Monster Hunter-debuut in Monster Hunter Rise. De bedrieger Bishaten arriveert als een unieke nieuwe bedreiging met zijn kenmerkende staart en voorliefde voor dadelpruimen, die hij in zijn maag opslaat en naar zijn prooi slingert.

Naast zijn aanvallende arsenaal is Bishaten ook uitgerust met meerdere staartaanvalopties en krachtige draaibewegingen waarvoor jagers op hun hoede moeten blijven, anders lopen ze het risico om van hun voeten te worden geveegd. Ook nieuw in de line-up, Somnacanth is een bedwelmende, in het water levende leviathan die slaappoeder kan verdrijven om tegenstanders tijdelijk te verdoven, waardoor ze openstaan ​​voor aanvallen.

De nieuwste trailer bevat ook waarnemingen van de geschubde leviathan Royal Ludroth en de giftige vogelachtige Great Wroggi, die beide terugkeren om zich aan te sluiten bij de groeiende selectie vijanden in Monster Hunter Rise. Naast de eerder aangekondigde jachtgebieden van Shrine Ruins, biedt het nieuwe Flooded Forest-gebied spelers de mogelijkheid om woeste monsters te verkennen en te bestrijden in deze overwoekerde en door water gelogde omgeving.

De raadselachtige “Rampage” -gebeurtenissen die Kamura Village en zijn bewoners bedreigen, kwamen ook aan bod in de trailer, aangezien het lijkt alsof bewoners en Monster Hunter Rise-spelers hun verdediging moeten opbouwen en zich moeten voorbereiden op de strijd van hun leven. Meer informatie over de “Rampage” zal in de komende maanden worden onthuld.

Monster Hunter Rise-demo

Een demo voor Monster Hunter Rise op Nintendo Switch is vandaag aangekondigd en zal in januari 2021 wereldwijd verschijnen.

De gratis demo biedt jagers de eerste kans om de inventieve set nieuwe tools in het spel uit te proberen, inclusief het debuut van de Wirebug-monteur en Palamute-metgezel, die beide kunnen worden gebruikt om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan in nieuwe manieren. Meer details over deze demo, inclusief de timing van de release, zullen binnenkort worden aangekondigd.

Meerdere game-edities

Naast de fysieke en digitale standaardedities van Monster Hunter Rise die beschikbaar zijn voor pre-order voor MSRP $ 59,99, worden er ook een speciale Deluxe Edition en Collector’s Edition aangeboden. De Deluxe Edition voor MSRP $ 69,99 bevat de standaardeditie van de game (fysiek of digitaal), evenals een digitale DLC-pakketvoucher die kan worden ingewisseld voor bonusinhoud in de game, zoals een volledig gelaagde ‘Kamurai’-pantserset, exclusief gebaren, cosmetische items en meer.

De gelimiteerde Collector’s Edition (alleen fysiek) voor MSRP $ 99,99 bevat alles van de Deluxe Edition, naast fysieke items, waaronder een stickerpakket met monsterpictogrammen, een Kamura Mark-emaille pin en een amiibo-figuur van Magnamalo, het vlaggenschipmonster in het spel.