Monster Hunter Rise – Universal Studios Japan samenwerking

Monster Hunter Rise – Universal Studios Japan samenwerking

Monster Hunter Rise ziet Capcom samenwerken met Universal Studios Japan. Er zullen bepantsering, wapens en evenementmissies zijn.

Wat te verwachten

  • Hunter Armor: Azure Age Set – Hunter Weapon: Azure Star Blade I
  • Canye Armor: C-tijdperk Wyrmblade
  • Felyne Armor: F Free Azure Era Fan Palico: Meow Limit! – USJ – Arzuros-aanval!
  • – USJ – Shrine Showdown!

Hieronder is een trailer voor Monster Hunter Rise met Universal Studios Japan.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

Met zijn aparte cultuur en geweldige jachtgereedschappen is Monster Hunter Rise een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke kamura-dorp vervoert. Nieuwe jachtgebieden, waaronder oude ruïnes van heiligdommen, wachten op jagers wanneer ze hun wapenrusting uitrusten en een wapentype kiezen.

Door wezens te verslaan en door het spel te komen, kunnen spelers onderdelen van gevallen tegenstanders verzamelen om unieke wapens en bepantsering te bouwen. Jagers kunnen deze taken alleen of met maximaal drie andere spelers online op zich nemen. Monster Hunter Rise zal gamers uitrusten met innovatieve nieuwe tools om gevaarlijke beesten op te sporen en te elimineren.

Een “wirebug” kan nu op draad gebaseerde grijpbewegingen uitvoeren terwijl hij staat of vliegt, wat een nieuwe mate van luchtflexibiliteit toevoegt aan jachttechnieken en aanvallen. Gepersonaliseerde en berijdbare “canyne”-metgezellen, palamutes genaamd, bieden spelers extra gevechtsopties, terwijl “felyne” palicoes terugkeren als ondersteunende karakters voor taken zoals genezing.