Monster Hunter Rise – Versie 2.0.0 komt April

Monster Hunter Rise – Versie 2.0.0 komt April

Capcom heeft bevestigd dat de nieuw uitgebrachte Monster Hunter Rise volgende maand zal worden bijgewerkt naar versie 2.0.0.

De update zal vermoedelijk een grote zijn, boordevol inhoud enz., aangezien het bedrijf heeft aangekondigd dat Apex Rathalos en verschillende extra monsters zullen worden toegevoegd aan de goed ontvangen getimede exclusief voor de Nintendo Switch.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke kamura-dorp zal vervoeren, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën.

Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er gloednieuwe jachtgebieden, waaronder de ruïnes van het oude heiligdom en meer. Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van Fallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten.

Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen. Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan. Voor de eerste keer ooit in een Monster Hunter-game kunnen draad-gebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van wendbaarheid vanuit de lucht wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen.

De game zal ook nieuwe jachtpartners introduceren, palamutes genaamd, gepersonaliseerde en berijdbare ‘canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ felyne’-palicoes terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing.

Ad