Monster Hunter Rise – Versie 3.1 komt op 24 juni

Monster Hunter Rise – Versie 3.1 komt op 24 juni

Capcom’s E3 2021-evenement heeft enkele updates opgeleverd over de uitstekende Monster Hunter Rise voor de Nintendo Switch en de aanstaande Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

De volgende grote Monster Hunter Rise-update versie 3.1 komt op 24 juni uit en bevat nieuwe missies en beloningen voor evenementen en nieuwe downloadbare content. Op 18 juni krijg je de kans om gelaagde bepantsering met het Tsukino-thema te verdienen en op 9 juli kun je gelaagde bepantsering met Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin-thema claimen als je de game koopt.

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht!

Ga op jacht waar en wanneer je maar wilt in Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch! Verken vrijuit uitgestrekte landschappen geïnspireerd door het oude Japan, versla woeste wilde monsters, solo of samen met vrienden, en smeed krachtige wapens en bepantsering uit je buit in deze uitgestrekte actie-RPG.

De waarneming van een angstaanjagend monster van de legende betekent de terugkeer van een catastrofale gebeurtenis, die chaos dreigt te brengen in Kamura Village. Met de hulp van de dorpsoudste en de lokale bewoners moet je je jachtvaardigheden aanscherpen en deze vredige nederzetting redden van een aanval van monsters.

 

Ad