Monster Hunter Rise – Wyvern Riding, kaap monsters om een ritje te maken

Monster Hunter Rise –  Wyvern Riding, kaap monsters om een ritje te maken

Tijdens het digitale Monster Hunter Rise-evenement in januari onthulde Capcom Wyvern riding – een eerste serie waarmee jagers aan boord van monsters kunnen springen en grote schade kunnen aanrichten!

Jagers zullen dit mechanisme kunnen gebruiken door voldoende schade toe te brengen door middel van lucht- of Silkbind Wirebug-aanvallen!

video
play-rounded-fill

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht!

De demo voor Monster Hunter Rise is nu slechts voor een beperkte tijd beschikbaar!

Een Beginner Quest, een Intermediate Quest, een Basic Training Quest en zelfs een Wyvern Riding Training Quest waarmee je deze volledig nieuwe functie kunt uitproberen. Ervaar alles, van de basisprincipes tot echte jachten!

Natuurlijk kun je solo spelen, maar je kunt ook een groep van maximaal vier jagers vormen in Multiplayer! Multiplayer is beschikbaar via lokaal en online spelen!

Alleen tot 00:00 uur PST op 1 februari 2021

Pre-order bonus

  • Palamute Retriever Costume gelaagd pantser
  • Palico Forest Cat Costume gelaagde bepantsering
  • Novice Talisman voor wat extra hulp in de vroege stadia

De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch ™!

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!

Monster Hunter Rise komt naar de Nintendo Switch op 26 maart 2021. We zullen verslag uitbrengen als we in de toekomst meer zullen horen!

Ad