Monster Hunter Rise X Street Fighter samenwerking

Monster Hunter Rise X Street Fighter samenwerking

Op 27 augustus ontving Monster Hunter Rise een Event Quest die gelaagde bepantsering toevoegt op basis van Akuma uit de Street Fighter-serie.

De materialen om het kostuum te verkrijgen kunnen worden verkregen door de Quest te voltooien. Het dragen van dit gelaagde pantser zal de stem en het uiterlijk van de jager veranderen om overeen te komen met Akuma, en hun aanvallen vervangen door Akuma’s bewegingen als ze het zwaard en schild gebruiken.

video
play-rounded-fill

Ik ben Akuma

Verdien gelaagde bepantsering die je jager verandert in Akuma uit de Street Fighter-serie!

Maak gebruik van dit gelaagde pantser om niet alleen de stem en het uiterlijk van je jager te veranderen, maar ook om kunai-aanvallen te veranderen in Akuma’s iconische bewegingen, zoals de Gohadoken en de Zanku Hadoken. Akuma heeft zelfs zijn eigen speciale animatie op het scherm Quest Completed!

Als je een zwaard en schild uitrust, veranderen je aanvallen in stoten en trappen. Voer een Perfect Rush uit om een ​​angstaanjagende combo te maken en gebruik verschillende Silkbind-aanvallen om bewegingen zoals de Goshoryuken en de Tatsumaki Zankukyaku los te laten op nietsvermoedende monsters!

Je pose terwijl je wapen wordt getrokken, verandert ook in iets speciaals, dus zorg ervoor dat je dit gelaagde harnas pakt om het zelf te zien!

Ad