Monster Hunter Rise X Universal Studios Japan samenwerking aangekondigd

Monster Hunter Rise X Universal Studios Japan samenwerking aangekondigd

Capcom heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd tussen Monster Hunter Rise en Universal Studios Japan. Wat deze samenwerking precies inhoudt, is niet bekend. Eerdere samenwerkingen tussen Monster Hunter en Universal Studios hebben geleid tot unieke gelaagde bepantsering en uitrusting voor de games, dus we kunnen waarschijnlijk aannemen dat hetzelfde zal gebeuren voor de samenwerking met Monster Hunter Rise.

Over Monster Hunter Rise

De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch™!

Stel je af in het door ninja’s geïnspireerde land van Kamura Village, verken weelderige ecosystemen en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden sinds de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of op een feestje met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​enorme verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondengenoot ‘Palamute’ zullen spannende nieuwe lagen toevoegen aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter bekend om staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch™!

Kenmerken:

Coöp voor 4 spelers is weer helemaal van kracht!

Gebruik de Wirebug om je te verplaatsen! – Laat de Wirebug los in elke gewenste richting, en hij zal je naar binnen trekken, met behulp van een speciaal soort harde zijde. Hiermee kun je niet alleen met hoge snelheden door steil en rotsachtig terrein rijden, maar het kan ook worden gecombineerd met wapenaanvallen voor speciale combo’s! Verken open gebieden, vlieg rond met je Wirebug en ren over muren!

Nieuwe monsters met een unieke ecologie:

  • Magnamalo – Het belangrijkste monster in MONSTER HUNTER RISE, Magnamalo, is een angstaanjagende Fanged Wyvern die met meedogenloze boosaardigheid op zijn prooi jaagt.
  • Aknosom – Wanneer deze enorme vogel Wyvern op één poot staat, geeft zijn eigenaardige kraag hem het uiterlijk van een monsterlijke parasol. Hij is fel territoriaal en telkens wanneer hij indringers vindt, spreidt hij zijn vleugels en ontvouwt de oogachtige kam op zijn kop met een angstaanjagend effect.
  • Grote Izuchi – Een vogel Wyvern wiens staart zich heeft ontwikkeld tot een zeisachtige vorm, die hij gebruikt om zijn prooi aan te vallen. Grote Izuchi hebben de neiging om in groepen rond hun territorium te zwerven met kleinere Izuchi, de scherpste twee van het peloton altijd aan de zijde van hun leider. Zodra ze hun prooi hebben gevonden, ontketenen ze een reeks combinatie-aanvallen.
  • Tetranadon – Een amfibie die gemakkelijk te herkennen is aan zijn gigantische, ronde lichaam. Het is extreem vraatzuchtig en slikt alles wat beweegt heel, grind en al. Als hij klaar is met eten, zwelt zijn maag op en wordt hij langzamer, maar zijn aanvallen worden ook zwaarder en veel destructiever.
  • Naast nieuwe monsters zullen ook veel fanfavorieten terugkeren.
  • Een nieuw type buddy! – Deze game introduceert de “Palamute” als een betrouwbare nieuwe metgezel. Het helpt je bij het ondersteunen van aanvallen en laat je zelfs op zijn rug rijden!
  • Nieuwe Hunter Base Kamura Village – Een schilderachtig dorp, bekend om zijn Tatara Steel. Je vindt er alle gemakken die een jager nodig heeft, zoals de Smithy en andere faciliteiten, en allerlei kleurrijke karakters.
  • Nieuwe locatie: heiligdomruïnes – Dit heiligdom was ooit een plek waar mensen om bescherming baden, maar is in verval geraakt en wordt nu dag en nacht achtervolgd door het gebrul van monsters. Het behoudt echter nog steeds zijn heilige karakter en straalt een mysterieus aura uit.
Ad