Monster Hunter Rise – Zware en lichte Bowgun trailers

Monster Hunter Rise – Zware en lichte Bowgun trailers

Capcom heeft meer nieuwe wapentrailers uitgebracht voor Monster Hunter Rise. Deze keer gaan we de wapens Light Bowgun en Heavy Bowgun nader bekijken.

Evenals de speciale technieken die spelers ermee kunnen uitvoeren.

Uitstekende, overweldigende munitie

De Heavy Bowgun kanaliseert zijn gewicht in vuurkracht en kan Wyvernheart- of Wyvernsnipe-munitie laden om elk bereik of elke situatie te dekken. “Free Silkbind Glide” is een silkbind-aanval die snelle herpositionering mogelijk maakt met meerdere vervolgopties.

video
play-rounded-fill

Veelzijdige gevechten op elk bereik

De Light Bowgun blinkt uit in verschillende rollen, van snelvuren tot het toebrengen van statusproblemen en het ondersteunen van het jachtgezelschap. “Fanning Vault” is een silkbind-aanval waarbij je de lucht in springt om schoten van bovenaf te laten regenen, te herladen of zelfs een Wyvernblast direct eronder af te vuren.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke Kamura Village vervoert, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers aantrekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën. Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de oude Shrine Ruins en meer.

Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van gevallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten. Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen.

Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan. Voor de allereerste keer in een Monster Hunter-game kunnen draadgebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “Wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van manoeuvreerbaarheid vanuit de lucht wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen. p>

De game introduceert ook nieuwe jachtpartners genaamd Palamutes, gepersonaliseerde en berijdbare ‘Canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ Felyne ‘Palicoes zal terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing. </ p>

Monster Hunter Rise komt op 26 maart 2021 uit voor Nintendo Switch.

Ad