Monster Hunter Stories 1 – Op dit moment zijn er geen plannen

Monster Hunter Stories 1 – Op dit moment zijn er geen plannen

De originele Monster Hunter Stories kwam in oktober 2016 zijn uit en het tweede deel in de serie komt volgend jaar naar de Nintendo Switch.

Fans die hopen dat het eerste item op de Nintendo Switch wordt uitgebracht, zullen teleurgesteld zijn te weten dat Capcom momenteel geen plannen heeft om dit te doen.

Geen plannen voor het origineel

Ryozo Tsujimoto van Capcom sprak onlangs met Gamereactor en zei het volgende:

There are no plans at the moment to bring the original Monster Hunter Stories to the Nintendo Switch

Ze legden ook uit dat spelers die nieuw zijn in de franchise zich nergens zorgen over hoeven te maken, aangezien de tweede game getiteld Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin een nieuwe verhaallijn en hoofdrolspeler zal bevatten. Tsujimoto zei verder:

While it’s set in the same world, the game has absolutely been designed so that players can jump straight into Monster Hunter Stories 2.

Over Monster Hunter Stories 2

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin biedt zowel RPG- als Monster Hunter-fans een unieke nieuwe ervaring met een rijke verhaallijn met charmante personages, uitdagende speurtochten en vriendelijke ontmoetingen met bekende monsters uit de Monster Hunter-serie.

Door de rol aan te nemen van een jonge Monster Rider die een Kinship Stone kan gebruiken om sterke banden met monsters te vormen, kunnen spelers ervaring opdoen en hun vaardigheden verbeteren om diepere verbindingen met deze prachtige wezens te vormen. Als ze klaar zijn, kunnen spelers gedenkwaardige avonturen beleven vol dramatische gebeurtenissen en hartverwarmende vriendschappen terwijl het epische verhaal zich ontvouwt.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin voor Nintendo Switch komt uit in de zomer van 2021.