Monster Hunter Stories 2 – Meer dan 1,4 miljoen exemplaren verkocht

Monster Hunter Stories 2 – Meer dan 1,4 miljoen exemplaren verkocht

Capcom heeft bijgewerkte verkoopcijfers verstrekt voor een aantal van zijn belangrijke videogametitels die het afgelopen jaar zijn uitgebracht. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, een getimede exclusieve Nintendo Switch, heeft volgens het Japanse bedrijf meer dan 1,4 miljoen exemplaren verkocht, terwijl Monster Hunter Rise meer dan 8 miljoen exemplaren heeft verkocht. Van Resident Evil Village, de meest recente Resident Evil-game van het bedrijf, zijn volgens het bedrijf meer dan 5,7 miljoen exemplaren verkocht. Beide Monster Hunter-titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop en Steam voor pc.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

In dit leuke RPG-vervolg train je monsters en ga je op een geweldige zoektocht!

In dit tweede deel van de turn-based RPG-serie in het universum van Monster Hunter, ga je op een nieuwe reis! Als Rider bouw je allianties met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties en vecht je met hen in een episch avontuur.

Je kruipt in de huid van Reds kleinzoon, een beroemde Ruiter. Het verhaal begint met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen in een legendarische Rathalos die verwoesting kan aanrichten als het wordt gewekt door zijn dodelijke kracht.

Ga op reis die je vriendschappen op de proef stelt in een veranderende wereld en de waarheid achter legendarische verhalen onthult.