Monster Hunter Stories 2 – Update voegt nieuwe monsties en coöpmissies toe

Monster Hunter Stories 2 – Update voegt nieuwe monsties en coöpmissies toe

Capcom heeft meer details bekendgemaakt over een nieuwe gratis update voor Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin.

De nieuwe update voegt verschillende nieuwe monsties aan de game toe, evenals enkele nieuwe coöp-missies: Daarnaast deelde Capcom ook een beetje wat spelers kunnen verwachten van de volgende gratis update die op 19 augustus komt.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Begin vandaag nog aan je avontuur met de gratis proefversie!

Vlucht vandaag nog met de gratis proefversie van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin en draag je voortgang over naar de volledige game! Download de proefversie van de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via deze pagina – log in en druk op de knop ‘Downloaden’ om te beginnen.

Kom uit, verhoog en vecht samen met monsters

Vlieg een episch avontuur in met Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin op Nintendo Switch! Verken levendige landschappen, hecht een band met Monsties en neem het op in spannende turn-based gevechten in deze spannende RPG die zich afspeelt in het Monster Hunter-universum.

Een verwantschap die het lot van de wereld zal bepalen

Over de hele wereld verdwijnen Rathalos. De laatste hoop voor hun soort ligt in de handen van een Wyveriaans meisje dat jou de bescherming van een mysterieus ei toevertrouwt.

Een vliegende Rathalos met kleine vleugels komt uit het ei, maar verhalen waarschuwen dat zo’n wezen het potentieel heeft om de wereld te vernietigen. Zou deze pasgeboren Rathalos het gevaarlijke monster van de legende kunnen zijn?

Ad