Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin bestandsgrootte

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin bestandsgrootte

Nintendo heeft in Australië en Nieuw-Zeeland de bestandsgrootte bekendgemaakt voor het aanstaande vervolg op de Nintendo 3DS-titel Monster Hunter Stories, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

De kleurrijke Monster Hunter-spin-offtitel is 14,6 GB als je de digitale editie bij de Switch eshop koopt en deze op 9 juli op het platform verschijnt.

video
play-rounded-fill

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Een nieuw avontuur wacht op je in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een rijder en vorm banden met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als de kleinzoon van Red, een legendarische Rider.

Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te broeden in een legendarische Rathalos die grote schade zou kunnen aanrichten als ze wordt gewekt door zijn vernietigende kracht. Ga op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld op de proef zal stellen en ontdek de waarheid achter de oude legendes.