Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin demo beschikbaar

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin demo beschikbaar

Capcom heeft aangekondigd dat de demo voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin beschikbaar is via de Nintendo Switch eShop.

Met de demo kun je de beginscènes van de aankomende game uitproberen en als je besluit de volledige game op 9 juli te kopen, kun je je opgeslagen gegevens van de Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin-demo overzetten naar de volledige game.

Als je de demo speelt en Monster Hunter Rise bezit, kun je een a Kinship Talisman claimen die kan worden gebruikt om de Master Mounter en Wide-Range-vaardigheid te activeren.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als de kleinzoon van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen in een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld zal testen en ontdek de waarheid achter de legendes van weleer.