Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Fatalis komt!

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Fatalis komt!

Capcom heeft details gedeeld over de volgende gratis titelupdate voor Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin.

Zoals onthuld tijdens Capcom’s recente online programma gewijd aan de serie, zal gratis titelupdate 5 op 21 oktober een nieuwe exclusieve coöp-missie met hoge moeilijkheidsgraad toevoegen met de zwarte draak Fatalis, evenals nieuwe monsties Silver Rathalos en Gold Rathian op 28 oktober

Over Fatalis

Fatalis (Black Dragon) is een groot monster in Monster Hunter World (MHW). Een legendarische zwarte draak die alleen bekend staat als Fatalis. Het gerucht gaat dat het een koninkrijk in Ă©Ă©n nacht heeft vernietigd en dat het zijn kasteel als slaapplaats heeft ingenomen. Zolang zijn hoorns intact zijn, kan het onmogelijk zijn om de ademaanval van zijn uiteindelijke vorm te overwinnen. Kanonnen en ballista’s kunnen het omverwerpen. Flinch-schoten wanneer hij vliegt of staat, zal zijn hoofd laten zakken.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin

Train monsters en begin aan een epische reis in dit charmante RPG-vervolg!

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als het kleinkind van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen tot een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld zal testen en ontdek de waarheid achter de legendes van weleer.