Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Gratis titelupdate 4 aangekondigd

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Gratis titelupdate 4 aangekondigd

Capcom heeft weer een gratis titelupdate aangekondigd voor Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin. Titelupdate 4 voegt op 30 september een nieuw monster Molten Tigrex en een nieuw coöpmonster Kulve Taroth toe, evenals een nieuw monster Dreadking Ratholos op 7 oktober.

Elke golf voegt ook een aantal nieuwe missies toe die spelers kunnen proberen.

video
play-rounded-fill

Verhoog het vuur met de volgende #MHStories2-update, met Molten Tigrex en Dreadking Rathalos Monsties, en een High Difficulty Kulve Taroth Co-Op Quest! Update 4 arriveert 30 september, met Molten Tigrex en Kulve Taroth (hoge moeilijkheidsgraad). Dreadking Rathalos vliegt op 7 oktober binnen.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin

Train monsters en begin aan een epische reis in dit charmante RPG-vervolg!

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als het kleinkind van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen in een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.