Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin komt uit op 9 Juli

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin komt uit op 9 Juli

Capcom heeft de officiële releasedatum van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin! Een nieuwe avontuurlijke RPG die op 9 juli 2021 fysiek en digitaal Nintendo Switch wereldwijd zal uitkomen.

Bovendien komt er een digitale deluxe-editie beschikbaar, en degenen die de game vroeg bestellen, kunnen een pre-orderbonuskostuum krijgen.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin biedt zowel RPG- als Monster Hunter-fans een unieke nieuwe ervaring met een rijke verhaallijn met charmante personages, uitdagende speurtochten en vriendelijke ontmoetingen met bekende monsters uit de Monster Hunter-serie.

Door de rol aan te nemen van een jonge Monster Rider die een Kinship Stone kan gebruiken om sterke banden met monsters te vormen, kunnen spelers ervaring opdoen en hun vaardigheden verbeteren om diepere verbindingen met deze prachtige wezens te vormen. Als ze klaar zijn, kunnen spelers gedenkwaardige avonturen beleven vol dramatische gebeurtenissen en hartverwarmende vriendschappen terwijl het epische verhaal zich ontvouwt.

Ad