Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt zomer 2021

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt zomer 2021

Capcom en Nintendo hebben aangekondigd dat er volgende zomer een gloednieuwe Monster Hunter Stories-game naar de Nintendo Switch komt.

De game is getiteld Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin en je wordt een monsterrijder die aan een lange en lonende reis begint. Het zal in de zomer van 2021 beschikbaar zijn op de Nintendo Switch in het westen.

Word een monsterrijder en ga op een episch RPG-avontuur in #MonsterHunter Stories 2: Wings of Ruin, dat in de zomer van 2021 naar #NintendoSwitch komt!

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin biedt zowel RPG- als Monster Hunter-fans een unieke nieuwe ervaring met een rijke verhaallijn met charmante personages, uitdagende speurtochten en vriendelijke ontmoetingen met bekende monsters uit de Monster Hunter-serie.

Door de rol aan te nemen van een jonge Monster Rider die een Kinship Stone kan gebruiken om sterke banden met monsters te vormen, kunnen spelers ervaring opdoen en hun vaardigheden verbeteren om diepere verbindingen met deze prachtige wezens te vormen. Als ze klaar zijn, kunnen spelers gedenkwaardige avonturen beleven vol dramatische gebeurtenissen en hartverwarmende vriendschappen terwijl het epische verhaal zich ontvouwt.

Ad