Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin – Launch trailer en roadmap

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin – Launch trailer en roadmap

Capcom bereidt zich voor op de lancering van de volgende grote Monster Hunter-spin-off voor de Nintendo Switch, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, die later deze maand uitkomt.

Capcom hield onlangs een stream met de indrukwekkende launch-trailer van de game en de roadmap na de lancering. De roadmap geeft fans de kans om te zien hoe Capcom van plan is de game te ondersteunen met toekomstige updates.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin lijkt tot oktober te worden ondersteund, wat indrukwekkend is gezien de lancering op 9 juli.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Begin vandaag je avontuur met de gratis proefversie!

Vlucht vandaag nog met de gratis proefversie van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin en draag je voortgang over naar de volledige game! Download de proefversie van de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via deze pagina – log in en druk op de knop ‘Downloaden’ om te beginnen.

Een band met de kracht om de wereld te vernietigen

Over de hele wereld verdwijnen Rathalos. De laatste hoop voor hun soort ligt in de handen van een Wyveriaans meisje dat jou de bescherming van een mysterieus ei toevertrouwt.

Een vliegende Rathalos met kleine vleugels komt uit het ei, maar verhalen waarschuwen dat zo’n wezen het potentieel heeft om de wereld te vernietigen. Zou deze pasgeboren Rathalos het gevaarlijke monster van de legende kunnen zijn?

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als de kleinzoon van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen in een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld zal testen en ontdek de waarheid achter de legendes van weleer.

Ad