Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Nieuwe trailers, meer gameplay-details

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Nieuwe trailers, meer gameplay-details

Capcom heeft nieuwe trailers gepubliceerd voor Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin. De trailers zijn voornamelijk gericht op het verhaal van de game, met verschillende personages en belangrijke gebeurtenissen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

De nieuwste trailer voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin gaf fans een eerste glimp van het woede-opwekkende licht dat plotseling monsters over de hele wereld begon te infecteren.

De trailer plaagde ook nieuwe verhaaldetails over de connectie van de hoofdpersoon met Razewing Ratha, de verblijfplaats van hun grootvader, de legendarische Monster Rider Red, en enkele terugkerende personages uit Monster Hunter Stories.

Meer over Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin

Hoewel het verband tussen de woedestralen, de wereldwijde verdwijning van Rathalos en de geboorte van Razewing Ratha onduidelijk is, kunnen spelers rekenen op de hulp van hun Battle Buddy Avinia en haar Monstie Frostfang die terugkeren uit Monster Hunter Stories om te helpen ontrafel het mysterie.

Naast meer prikkelende verhaaldetails voor fans om op te kauwen, bood het digitale evenement van mei ook een eerste blik op hoe Monster Riders hun Monstie-metgezellen zullen verzamelen en verbeteren. Om nieuwe Monstie-eieren te verzamelen, moeten spelers de diepten van elke Monster Dens die ze in het veld tegenkomen, peilen. Monsterholen zijn er in alle soorten en maten, met zeldzamere holen met ongrijpbare monstereieren die het potentieel hebben voor moeilijk te vinden genen.

Nadat spelers zijn teruggekeerd naar de stallen met nieuwe eieren op sleeptouw, kunnen spelers de eieren uitbroeden om te ontdekken welke nieuwe Monstie ze hebben verkregen, en de Rite of Channeling-functie gebruiken om unieke genen van de ene Monstie naar de andere over te dragen. Door genen van hetzelfde element of aanvalstype te combineren, kunnen spelers een team van ongelooflijk gespecialiseerde Monsties samenstellen, of genen van verschillende monsters mixen om een ​​meer veelzijdige Monstie te creëren die in staat is om vaardigheden van elk aanvalstype en element te gebruiken.

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin wordt op 9 juli gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad