Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Nieuwe verhaal trailer

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Nieuwe verhaal trailer

Capcom heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin tijdens het recente Monster Hunter Digital Event. De nieuwe trailer laat meer van het verhaal zien, inclusief enkele terugkerende personages uit de vorige game.

video

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

In de nieuwste trailer van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin werden fans getrakteerd op meer hoogwaardige beelden van de ongelooflijke Monstie-metgezellen, concurrerende facties en een episch verhaal in de game. Nadat ze de rol hebben aangenomen van een jonge Monster Rider die een Kinship Stone kan gebruiken om sterke banden met monsters te vormen, zullen spelers Lilia en Reverto tegenkomen, die zullen terugkeren van de originele Monster Hunter Stories.

Het duo is op een missie om je metgezel Razewing Ratha te vangen voordat het zijn vernietigende kracht kan wekken die voorspeld is in de profetie van de Wings of Ruin. Op hun hielen zit een groep jagers en ruiters die Razewing Ratha willen vangen voor hun eigen snode doeleinden. Meer details over hoe deze terugkerende personages omgaan met de eerder onthulde cast, en de reis van de speler om zijn vriend te redden of de wereld te redden, wordt binnenkort onthuld.

Strategische turn-based gevechten

Terwijl de drie aanvalstypen Kracht, Snelheid en Technisch terugkeren uit Monster Hunter Stories, moeten aspirant-Monster Riders ook het juiste wapentype, element en vaardigheden beheersen om steeds groter wordende bedreigingen te overwinnen. Door de vechtstijl van individuele monsters te leren, kunnen spelers inkomende aanvallen tegengaan door het juiste aanvalstype te selecteren.

Bovendien kunnen ze vijandige monsters tegenhouden door op specifieke lichaamsdelen te richten en ze te breken, en kunnen ze samenwerken met hun Monstie om krachtige dubbele aanvallen uit te voeren. Rijders kunnen ook hun krachten bundelen met hun Monsties en andere Battle Buddy-personages om verwoestende Kinship-aanvallen uit te voeren die de stroom van de strijd kunnen veranderen.

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin wordt op 9 juli uitgebracht voor Nintendo Switch.