Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Permanente prijsdaling

Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin – Permanente prijsdaling

De prijs van Monster Hunter Tales 2: Wings of Ruin is permanent verlaagd, volgens een aankondiging van Capcom.

Het meest recente deel in de Monster Hunter Stories-serie is nu te koop in de Nintendo Switch eShop en als fysieke release voor de prijs van $ 39,99 USD. Bovendien is de prijs van de deluxe editie verlaagd naar $ 49,99 USD. Om je geheugen op te frissen, is er ook een proefversie van de game beschikbaar, waarin je voortgang wordt overgedragen naar de volledige versie van de game.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin

Een verbinding die het potentieel heeft om al het leven op aarde uit te roeien

Deze turn-based role-playing game (RPG) die zich afspeelt in het Monster Hunter-universum is het tweede deel in de serie en brengt een geheel nieuwe zoektocht met zich mee! Je neemt deel aan een episch verhaal als je ervoor kiest om een ​​Rider te worden en banden te creëren met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties. Je zult dan vechten met deze Monsties.

In dit spel kruip je in de huid van de kleinzoon van Red, een beroemde Ruiter. Een toevallige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen in een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als ze wakker wordt van zijn vernietigende kracht, begint de gebeurtenissen van het verhaal. Ena is in het bezit van een ei dat de potentie heeft om uit te komen in een legendarische Rathalos.

Begin een avontuur dat je vriendschappen op de proef stelt in een dynamische omgeving en tegelijkertijd de waarheid onthult over de mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven.