Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Versie 1.3.0 komt eraan

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Versie 1.3.0 komt eraan

Capcom is klaar om een ​​nieuwe update uit te brengen voor hun plezierige Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin voor de Nintendo Switch en pc.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin versie 1.3.0 op 2 september zal verschijnen en een nieuwe trailer heeft uitgebracht die spelers een idee geeft van wat ze van de update kunnen verwachten.

Versie 1.3.0 voegt de volgende monsters toe om op te jagen; Oroshi Kirin, Soulseer Mizutsun en Elderfrost Gammoth. Spelers kunnen ook nieuwe coöp-missies en subquests bekijken.

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Train monsters en begin aan een epische reis in dit charmante vervolg op de RPG!

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als het kleinkind van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen tot een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld zal testen en ontdek de waarheid achter de legendes van weleer.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.