Monster Rancher 2 Debuut Trailer

Monster Rancher 2 Debuut Trailer

Eerder werd onthuld dat Monster Rancher 2 op weg was naar Nintendo Switch en mobiele apparaten in Japan.

Koei Tecmo heeft een debuuttrailer uitgebracht voor de verbeterde poort die de verschillende functies ervan doorneemt, evenals enkele korte fragmenten van gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Monster Rancher 2

Geniet van een Monster Rancher 2 die aanzienlijk is verbeterd ten opzichte van de originele Monster Rancher voor Switch, iOS en Android. Diverse elementen en inhoud zijn verbeterd, waaronder 3D-graphics, de “Part-Time Job” -minigame en een toename van het totale aantal monsters van 200 naar 400, het grootste aantal in de serie. De “Slate Reproduction” -functie van het originele spel komt ook terug, waardoor spelers hun monsters van Monster Rancher in Monster Rancher 2 kunnen importeren.

De methode van monsterreproductie via “Slate Reproduction” verschilt tussen de Switch- en iOS / Android-versies van Monster Rancher 2. Je kunt alleen monsters van hetzelfde platform importeren. Afhankelijk van het type monster kunnen ze ook veranderen in een ander type.

Verbeterd ten opzichte van het origineel

De poort van de originele Monster Rancher had bugfixes en verfijning van de originele PlayStation-release, en Monster Rancher 2 zal in dat opzicht nog verder gaan. Koei Tecmo verzamelde verbeteringsfeedback van seriefans via het officiële Twitter-account van de Monster Rancher-serie, en een deel van die feedback zal duidelijk worden in de game. Het plezier van het originele spel blijft, maar nu met meer speelgemak.

Verbeterde veldslagen

Naast het downloaden van en vechten tegen monsters die door andere spelers zijn opgeworpen, worden functies zoals de ondersteuning voor Bluetooth-controllers en de toernooimodus toegevoegd aan de poort van de originele Monster Rancher post-release bij de lancering ondersteund in Monster Rancher 2. Geniet van echte monstergevechten. Net als de eerste game ondersteunt de Switch-versie ook lokale gevechten voor twee spelers met één Joy-Con per speler.

Meer door “Muziekreproductie” gegenereerde monsters toegevoegd

“Disc Stone Reproduction”, de belangrijkste functie van Monster Rancher waarmee je monsters van cd’s kunt maken, werd gereproduceerd via een “Music Search” -database voor de poort van de originele Monster Rancher, en die database keert terug voor Monster Rancher 2. Zelfs als u de cd zelf niet bezit, kunt u genieten van monsterreproductie door de muziekinformatie in te voeren. Met 20 jaar muziek en het grootste aantal monsters in de serie, kun je genieten van het creëren van monsters met een dubbel effect.

Monster Rancher 2 verschijnt ergens dit najaar voor Switch en mobiel in Japan

Ad