Monster Rancher port komt op 19 December

Monster Rancher port komt op 19 December

Koei Tecmo heeft de releasedatum aangekondigd van de port van Monster Rancher voor de Nintendo Switch … of in ieder geval in Japan.

De Nintendo Switch-port van het klassieke monster-fokspel wordt op 19 december gelanceerd in Japan. Het is iets waar veel mensen op hebben geanticipeerd.

Op dit moment is echter niet bekend of deze port uiteindelijk een westerse release zal zien.

Over Monster Rancher

Het uitgangspunt van Monster Rancher is eenvoudig. Stel je voor dat het oude Barcode Battler-speelgoed is samengevoegd met een Tamagotchi, behalve dat Monster Rancher in plaats van barcodes uit te knippen en op te slaan om monsters te genereren, een klein segment van elke cd leest en de gegevens gebruikt om een vechtmonster te genereren.

Sommige CD’s leveren gigantische golems of draken op, terwijl andere je verlamde oogjes en andere niet zo indrukwekkende beesten geven. Nadat je een monster hebt gemaakt, moet je het trainen om in de ring te vechten.

Je bepaalt elk aspect van de training van het monster, van dieet tot welke statistieken het zal proberen te vergroten. Monsters kunnen worden ingevroren voor later gebruik, of zelfs worden gecombineerd met andere monsters om hybride beesten met meerdere krachten te vormen.

Het doel van het spel is om de grootste monsterfokker te worden die er is, en er zijn ranglijsten en andere statistieken die je zullen weten hoe goed je het doet.