Monster Sanctuary – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders 17 december

Monster Sanctuary – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders 17 december

Limited Run Games hebben onlangs onthuld en bevestigd dat ze een fysieke release zullen publiceren voor het monsterverzamel-avontuur Monster Sanctuary. Open pre-orders voor de titel beginnen op 17 december 2021 (10 uur ET) en lopen 4 weken.

Naast een standaardeditie voor $ 34,99 USD, onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 64,99 USD (zie hieronder) – die extra’s zal bevatten zoals een soundtrack met 2 schijven en een artbook. Je kunt al deze edities bemachtigen wanneer de pre-orders aanstaande vrijdag openen:

video

Over Monster Sanctuary

Kies je spectrale bekende en treed in de voetsporen van je voorouders om een ​​Monster-bewaarder te worden en het Monster Sanctuary te redden.

Begeef je op een episch avontuur met behulp van de krachten van de monsters die je verzamelt en het team dat je bouwt, om een ​​steeds groter wordende wereld te ontgrendelen. Op je zoektocht om de ultieme Monster Keeper te worden, ontrafel je de oorzaak van een mysterie dat de vrede tussen mensen en monsters bedreigt.

Verken een door Metroidvania geïnspireerde wereld.

Met de krachten van je monsters kun je de wereld verkennen en uitbreiden. Snijd wijnstokken om, sla muren omver en glijd over gaten – allemaal met de hulp van je monsters.

Stel je team samen.

Hatch verzamel en train monsters van over de hele wereld en bouw je team op. Elk monster heeft een unieke vaardighedenboom waarmee je je feest kunt aanpassen en aanpassen.

Clash in tactische 3V3-gevechten.

Organiseer je aanvallen strategisch voor maximale efficiëntie, waarbij je je slagen stapelt om combo’s te maken. Maal en vind de beste combinatie om de zeldzaamste monstereieren te verdienen!

Vecht tegen Monster Keepers over de hele wereld!

Ga de strijd aan in een test van vaardigheid en bekwaamheid in online speler versus speler! Verzamel en train monsters, maximaliseer hun vaardigheden en neem het op tegen vrienden en vijanden in een epische strijd totdat je monsters de laatste zijn.

Ad