Monster Sanctuary – Laatste Trailer

Monster Sanctuary – Laatste Trailer

Pokemon ontmoet Metroidvania! Na een succesvolle Kickstarter-campagne en het bereiken van haar strikte doel, is Monster Sactuary op schema om uit te komen op Nintendo Switch.

Dat is slechts een paar maanden na de officiële lancering op pc’s.

video

Als de plannen soepel verlopen, verwachten we dat de game later dit jaar op het hybride platform wordt uitgebracht.

Over Monster Sanctuary

Monster Sanctuary is het idee van het verzamelen van monsters, turn-based gevechten en metroidvania-achtige verkenning. Elk monster dat je tegenkomt, kan deel uitmaken van je eigen feest. Extra monsters bieden veel tactische opties in de strijd of stellen je in staat om bepaalde obstakels te overwinnen om nieuwe gebieden te verkennen.

Monster Sanctuary neemt je mee naar een metroidvania-wereld waar je een breed scala aan monsters zult ontdekken, uitbroeden, trainen en bestrijden.

Profiteer van vertakkende skilltree om je monsters rond je eigen speelstijl te laten groeien, gebruik hun unieke vaardigheden om nieuwe delen van de kaart te ontgrendelen en werk samen om de ultieme Monster Keeper te worden!

Als de jongste erfgenaam van een oude bloedlijn van trotse Monster Keepers stap je de wereld in om in de voetsporen van je voorouders te treden. Je verzamelt een groep monsters om te groeien en te trainen. Ondertussen baart een reeks verontrustende gebeurtenissen de ervaren Keepers of the Monster Sanctuary zorgen. Dit is het begin van een reis om de oorzaak van dit mysterie te ontrafelen dat de vrede tussen mensen en monsters bedreigt.

Monster Sanctuary is het idee van het verzamelen van monsters, turn-based gevechten en metroidvania-achtige verkenning. Elk monster dat je tegenkomt, kan deel uitmaken van je eigen feest. Extra monsters bieden veel tactische opties in de strijd of stellen je in staat om bepaalde obstakels te overwinnen om nieuwe gebieden te verkennen.

video

Elk monster heeft een unieke vaardighedenboom. Hiermee kun je je monster individualiseren om verschillende strategieën te volgen. Je monsters voeden en uitrusten om hun statistieken te verbeteren, benadrukt dit aspect nog meer.

Het combo-systeem geeft extra diepte aan het gevecht. Elke individuele slag verhoogt de schade van de volgende bewegingen binnen dezelfde gevechtsbeurt. Het buitensysteem daagt je uit om de snelste en meest efficiënte manier te vinden om een ​​gevecht te beëindigen – je belonen met betere buit. Maal en vind de beste combinatie om de zeldzaamste monstereieren te verdienen!

Maak je klaar om een ​​episch avontuur door het land te beginnen met de monsters die je verzamelt:

Word een Monster Keeper en red het Monster Sanctuary

Kies een van de vier spectrale families en ga op pad met behulp van de kracht van de monsters die je verzamelt! Het team dat je bouwt, opent nieuw potentieel, zodat je een steeds groter wordende wereld kunt verkennen. Krijg jij alles in huis om de ultieme Monster Keeper te worden en de oorzaak van een mysterie te ontrafelen dat de vrede tussen mensen en monsters bedreigt?

Verken een metroidvania geïnspireerde wereld

Met de verschillende krachten van de monsters in je team kun je de wereld verkennen en uitbreiden. Van het inslaan van muren en het snijden van wijnstokken tot glijden over gaten en het vergroten van je spronghoogte, je monsters zullen een belangrijke rol spelen in je avontuur.

Stel je team samen

Verzamel, broed en train monsters van over de hele wereld terwijl je je ideale monsterteam samenstelt! Elk monster heeft unieke sterke en zwakke punten, vaardighedenbomen en speelstijlen waarmee je je feest kunt aanpassen aan je behoeften en vechtstijl.

Vecht door middel van tactische turn-based gevechten

Kies drie van je monsters om tegelijkertijd voor je te vechten en bestel hun aanvallen strategisch voor maximale efficiëntie tijdens het gevecht! Maak gebruik van vijandelijke zwakheden, genees en buff je team of sla meerdere keren om verwoestende combo’s te maken. Monsterhouders die zich bewijzen in de strijd, kunnen de zeldzaamste monstereieren verdienen!