Monster Sanctuary – Launch Trailer

Monster Sanctuary – Launch Trailer

Monster Sanctuary van Moi Rai Games is verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop. Uitgever Team17 deelde de lanceringstrailer waarin de Metroidvania-gameplay en -functies van de titel werden getoond.

Word een Monster Keeper in Monster Sanctuary – een monsterverzamelende, strategische Metroidvania op pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation®4.

Als de nieuwste erfgenaam in een lange reeks Monster Keepers, moeten spelers een rijke verscheidenheid aan omgevingen verkennen en doorkruisen en de groeiende en mysterieuze bedreiging voor de harmonieuze vrede tussen monsters en de mensheid zelf stoppen!

video

Over Monster Sanctuary

Kies je spectrale vertrouwdheid en volg in de voetsporen van je voorouders om een ​​Monsterhouder te worden en de Monster Sanctuary te redden.

Ga op een episch avontuur en gebruik de krachten van de monsters die je verzamelt en het team dat je opbouwt om een ​​steeds groter wordende wereld te ontgrendelen. Tijdens je zoektocht om de ultieme Monster Keeper te worden, ontrafel je de oorzaak van een mysterie dat de vrede tussen mensen en monsters bedreigt.

Verken een Metroidvania-geïnspireerde wereld

Met de krachten van je monsters kun je de wereld verkennen en uitbreiden. Snijd wijnstokken om, gooi muren neer en glijd over gaten – allemaal met de hulp van je monsters.

Stel uw team samen

Hatch verzamel en train monsters van over de hele wereld en stel je team samen. Elk monster heeft een unieke vaardigheidsboom waarmee u uw feest kunt aanpassen en aanpassen.

Clash in tactische 3V3-gevechten

Orden je aanvallen strategisch voor maximale efficiëntie, en stapel je slagen op elkaar om combo’s te maken. Maal en vind de beste combinatie om de zeldzaamste monstereieren te verdienen!

Vecht tegen Monster Keepers over de hele wereld!

Strijd tegen elkaar in een vaardigheids- en vaardigheidstest in online speler tegen speler! Verzamel en train monsters, maximaliseer hun vaardigheden en neem het op tegen vrienden en vijanden in een epische strijd totdat je monsters de laatste zijn.