Monster Sanctuary – Relics of Chaos – Verken de spannende relikwiemodus en nieuwe functies

Monster Sanctuary – Relics of Chaos – Verken de spannende relikwiemodus en nieuwe functies

Samenvatting:

De nieuwste update van Monster Sanctuary, Relics of Chaos, introduceert een nieuwe spelmodus en tal van nieuwe functies in de populaire RPG voor het temmen van monsters. Het hoogtepunt van de update is de Relic-modus, die een nieuw type uitrusting toevoegt aan het spel genaamd “Relics”. Deze krachtige items hebben overdreven effecten, maar hebben vaak nadelen of beperkingen. In de Relic-modus vinden spelers in elk gebied een willekeurig relikwie in een willekeurige kist, en kunnen ze ook verkrijgen via beloningsboxen en door ze te kopen bij de nieuwe Arena Coupon NPC. Samen met de Relic-modus brengt de update nieuwe vaardigheden, veranderingen in de kwaliteit van leven en updates voor het balanceren van monsters.

We zullen alle nieuwe functies en verbeteringen in de update onder de loep nemen en uitleggen hoe je er het meeste uit kunt halen tijdens je avonturen om monsters te temmen.


Monster Sanctuary – Relics of Chaos

De Monster Sanctuary “Relics of Chaos”-update is een spannende toevoeging aan een toch al populaire game. Met de introductie van de Relic-modus en tal van andere nieuwe functies en verbeteringen hebben spelers nog meer reden om zich te verdiepen in de wereld van het temmen en vechten tegen monsters. In deze gids verkennen we alle nieuwe inhoud en leggen we uit hoe u deze in uw voordeel kunt gebruiken.

video
play-rounded-fill

Relikwie-modus

Relic Mode is een geheel nieuwe spelmodus in Monster Sanctuary, en de Relics of Chaos-update heeft een geheel nieuw uitrustingssysteem aan het spel toegevoegd: “Relics”! Relikwieën zijn krachtige uitrustingsstukken met overdreven effecten, maar ze hebben vaak een aantal nadelen of beperkingen. In de Relic-modus kun je in elk gebied van het spel één willekeurig relikwie in een kist vinden. De kist heeft een speciale kleur en bevat de normale items samen met de relikwie. Bovendien kun je willekeurige relikwieën uit beloningsboxen krijgen en relikwieën kopen van de nieuwe Arena Coupon NPC zodra je de Keeper Master-rang hebt bereikt. Er zijn in totaal 39 relikwieën en ze zijn niet toegestaan ​​in PvP-matchmaking, maar ze kunnen wel worden ingeschakeld in privélobby’s.

Nieuwe vaardigheden

De Relics of Chaos-update heeft ook verschillende nieuwe vaardigheden aan het spel toegevoegd. Dit zijn de nieuwe vaardigheden die u kunt gebruiken:

– Statische aanval – De eerste treffer mist nooit en richt 15% meer schade aan als hij niet kritiek is

– Riposte – Counter Attack met 300% verdediging en verdrievoudigt de kans om on-hit-effecten te activeren

– Schokondersteuning – Niet-schadelijke acties passen schok toe op twee willekeurige vijanden

– Heavy Hitter – Een monster krijgt 1% voltrefferschade voor elke 20 verdediging

– Helende echo – Wanneer je een genezingsactie op één doel gebruikt, genees dan ook een andere bondgenoot met de laagste gezondheid met 35% van de totale genezingshoeveelheid van die vaardigheid

Kwaliteit van leven verandert

De update brengt verschillende verbeteringen van de levenskwaliteit met zich mee, samen met tal van evenwichtsveranderingen. Hier zijn enkele van de verbeteringen van de levenskwaliteit waar u naar uit kunt kijken:

– De kaart laat nu zien hoeveel % je al hebt verkend! Als je een tegel selecteert, wordt deze alleen voor dat gebied weergegeven.

– Er is een knop toegevoegd waarmee je rookbommen kunt gebruiken in het vaardigheidsselectiemenu tijdens gevechten.

– Optie ‘Flitsen verwijderen’ (Verwijdert knipperend menu en schermflitsen tijdens gevechten)

– Je kunt nu je eigen monsters inspecteren.

– Crit Chance en Crit Damage worden weergegeven voor Monsters wanneer ze worden geïnspecteerd.

– Je kunt de laatste tussenfilmpjes meerdere keren opnieuw bekijken in plaats van alleen nadat je de eindbaas hebt verslagen (er is een NPC aan de linkerkant van de PvP Arena, nadat je de eindbaas hebt verslagen). Hij geeft je ook de mogelijkheid om samen met je Monsters een teamfoto te maken!

– Verhoogde winstformule voor Monster Gold

– Je kunt de 3 startende Monsters in Bravery Mode aan het begin een naam geven.

– Lichte en donkere verschuivingen wisselen elkaar af voor alle monsters die nu in het wild worden gevonden.

– Goblin Miner heeft nu een dubbele verkenningsmogelijkheid (light + Crush).

– Indicator of een monster volledig is gevoerd of niet (klein bestekpictogram direct naast het level).

– De legendarische keeper-ontmoetingen leveren nu ook een kleine hoeveelheid goud op (1000), zowel bij een normale nederlaag als bij hergevechten.

– Het pictogram in de taakbalk knippert/vraagt ​​om aandacht wanneer je een match hebt gevonden in PvP (als het spel in de lade staat. Alleen Windows).

– Als een aanval is “ontweken”, wordt deze visueel weergegeven door de “tekst” ontwijken in plaats van missen.

– Optie toegevoegd om alle vakken te openen (van de geselecteerde versie).

– Mogelijkheid om onlangs toegewezen vaardigheidspunten terug te nemen (totdat je het spel verlaat of het monster deelneemt aan een ontmoeting).

– Opties voor beheer van opslagbestanden toegevoegd (verwijderen/kopiëren).

– Het spel accepteert geen muisinvoer meer als er een ander programma voor staat.

– Een handelaar toegevoegd in de Infinity Arena die beloningsdoositems verkoopt voor coupons die via de arena kunnen worden verkregen (je verdient 1 arena-coupon elke 12 niveaus, de niveaus waarop je bent begonnen niet meegerekend).

De update introduceert verschillende verbeteringen in de levenskwaliteit van de Monster Sanctuary-game. Deze verbeteringen zijn ontworpen om de gameplay-ervaring leuker te maken voor spelers. Dit zijn de belangrijkste veranderingen in de kwaliteit van leven in de Relics of Chaos-update:

Kaartverkenning

De kaart toont spelers nu het percentage van de kaart dat ze al hebben verkend. Bovendien, wanneer een speler een tegel selecteert, toont de kaart alleen het gebied van de geselecteerde tegel. Deze functie maakt het voor spelers gemakkelijker om elk gebied van de kaart grondig te verkennen.

Vaardigheid selecteren

Er is een nieuwe knop toegevoegd aan het vaardigheidsselectiemenu tijdens gevechten waarmee spelers rookbommen kunnen gebruiken. Deze functie geeft spelers meer controle tijdens gevechten, waardoor ze hun aanvallen strategischer kunnen plannen.

Verwijder flitsen

De update heeft een optie geïntroduceerd om knipperende menu’s en schermflitsen tijdens gevechten te verwijderen. Deze functie is gunstig voor spelers die lijden aan epilepsie of vatbaar zijn voor hoofdpijn.

Monsterinspectie

Spelers kunnen nu hun eigen monsters inspecteren om hun voltrefferkans en voltrefferschade te zien wanneer ze worden geïnspecteerd. Deze functie helpt spelers de sterke en zwakke punten van hun monsters beter te begrijpen en beter geïnformeerde beslissingen te nemen over de samenstelling van hun team.

Bestekpictogram

De update heeft een indicator geïntroduceerd die spelers laat zien of een monster volledig is gevoed of niet. Het kleine bestekpictogram bevindt zich direct naast het niveau van het monster, waardoor het voor spelers gemakkelijker wordt om de voedingsstatus van hun monsters bij te houden.

Monsterbalanceren:

De Monster Sanctuary Relics of Chaos-update bevat veel veranderingen in de balans van monsters, waardoor het spel nog leuker en interessanter wordt. Hier zijn enkele van de opmerkelijke wijzigingen in de balans van monsters:

– Tengu, Promethean, Kame: wint ‘statische aanval’

– Sizzle Knight: wint ‘Riposte’, ‘Electrify’, ‘Kindle’, ‘Cascade’, ‘Heavy Hitter’, verliest ‘Shield Aura’, ‘Mana Plus’, ‘Shocking Current’, ‘Burning Heat’, ‘Voltrefferschade plus’

– Elderjel, Manticorb: lichtverschuiving +1 basismana

– Glowfly: krijgt ‘Shock Support’, ‘Healing Echo’

– Qillin, Shockhopper: krijgt ‘schokondersteuning’

– Raduga: wint ‘kritieke massa’, verliest ‘kritische zegen’. Donkere verschuiving +1 basismagie, +1 basismana, lichte verschuiving -1 Gezondheid

– Crackle Knight: wint ‘Heavy Hitter’, verliest ‘Mana Plus’

– Diavola: Wint ‘Heavy Hitter’

– Imori: wint ‘Heavy Hitter’, verliest ‘Crit Damage Plus’

– Thanatos: wint ‘First Impact’, ‘Vicious’, ‘Shared Glory’, ‘Giantsbane’, verliest ‘Health Plus’ en ‘Duality’. Beide shifts krijgen +1 aanval & magie.

– Monk, Sycophantom: krijgt ‘Healing Echo’

– Molebear: wint ‘Critical Boon’, ‘Tenacious Barrier’

– Megataur: wint ‘Combo-initiator’, ‘voltrefferkans+’, verliest ‘situationele ondersteuning’, ‘beschermer’ en -1 basisverdediging. Lichtverschuiving verliest -1 Max Health

– Dracozul: beide shifts krijgen +1 aanval, +1 magie & +1 mana

– Draconoir, Draconov, Dracomer: beide shifts krijgen +1 aanval & +1 magie

– Lava Blob: krijgt ‘Death Blow’

– Ice Blob: krijgt ‘ontwapenende afscherming’

– Rainbow Blob: wint ‘Phoenix Affinity’, ‘Strike Mastery’, ‘Armor Bypass’ +1 Base Mana, verliest ‘Life Stability’, ‘Health Plus’, ‘Crit Damage+’

– Beetloid: krijgt ‘kettingreactie’

– Mogwai: Beide shifts krijgen +1 aanval & +1 magie

– Nautilid: krijgt ‘Shock Support’, ‘Miracle’, ‘Spell Mastery’. Verliest ‘psychokinese’. Lichtverschuiving gewijzigd in Massa Mystify.

– Tanuki: wint ‘Auto Restore’, ‘Buffing Heal’, ‘Auto Restore’, ‘Critical Healing’, ‘Improved Assault’, verliest ‘Shield Aura’, ‘Meditation’, ‘Potion Mastery’, ‘Defense Focus ‘, ‘Verbeterde glorie’

– Bard: Lichtverschuiving -1 Gezondheid

– Terradrile: wint ‘Heavy Hitter’, verliest ‘Tenacious Barrier’

– Frosty: wint ‘Jolly Spirit’

– Spectral Toad: krijgt ‘vasthoudende barrière’, lichte verschuiving +1 maximale gezondheid, donkere verschuiving +1 maximale gezondheid, +1 aanval, +1 magie

– Spectral Lion: wint ‘Glorious Spark’

– Glowfly: +Healing Echo (schokondersteuning gewijzigd)

– Krakaturtle: wint ‘statische massa’

– Polterofen: Light Shift -1 Basisverdediging

– Crystal Snail: Light Shift -1 Basisgezondheid

– Targoat: Light Shift -1 Basisgezondheid

– Goblin Brute: Beide ploegen winnen +1 Base Mana

Conclusie

De “Relics of Chaos”-update voor Monster Sanctuary op Nintendo Switch introduceert een nieuwe spelmodus genaamd Relic Mode die 39 krachtige uitrustingsitems toevoegt, genaamd Relics. De update brengt ook nieuwe vaardigheden, veranderingen in de kwaliteit van leven en veranderingen in het balanceren van monsters. De update biedt spelers een frisse nieuwe ervaring die het spel leuker maakt dan ooit tevoren.

Veelgestelde vragen
  • V: Wat is de relikwiemodus in Monster Sanctuary?
    • A: Relic Mode is een nieuwe spelmodus die krachtige uitrustingsitems genaamd Relics aan het spel toevoegt. Spelers kunnen relikwieën vinden in kisten, ze kopen van de Arena Coupon NPC of ze halen uit beloningsboxen.
  • V: Hoeveel relikwieën zijn er in Monster Sanctuary?
    • A: Er zijn in totaal 39 relikwieën in Monster Sanctuary.
  • V: Kunnen relikwieën worden gebruikt in PvP-matchmaking in Monster Sanctuary?
    • A: Nee, relikwieën zijn niet toegestaan ​​in PvP-matchmaking in Monster Sanctuary. Ze kunnen echter worden ingeschakeld in privélobby’s.
  • V: Wat zijn de nieuwe vaardigheden die zijn geïntroduceerd in de “Relics of Chaos”-update voor Monster Sanctuary?
    • A: De nieuwe vaardigheden die in de update zijn geïntroduceerd, zijn Static Strike, Riposte, Shock Support, Heavy Hitter en Healing Echo.
  • V: Wat zijn de veranderingen in de levenskwaliteit in de “Relics of Chaos”-update voor Monster Sanctuary?
    • A: De veranderingen in de kwaliteit van leven in de update omvatten een kaart die laat zien hoeveel ervan je hebt verkend, een knop waarmee je rookbommen kunt gebruiken in het vaardigheidsselectiemenu tijdens gevechten, een optie Verwijder flitsen die het knipperen van het menu verwijdert en schermflitsen in gevechten, en meer.