Monster Sanctuary: The Forgotten World kwam iets te vroeg uit

Monster Sanctuary: The Forgotten World kwam iets te vroeg uit

Eerder deze maand werd aangekondigd dat Monster Sanctuary een grote, gratis update zou krijgen genaamd ‘The Forgotten World’.

Deze update zou een nieuw gebied, nieuwe monsters, nog drie spelmodi en andere functies toevoegen. Deze update, die op 30 juni zou verschijnen, is een week eerder uitgekomen en kan nu meteen worden gedownload. In een verklaring op Twitter zei de uitgever van de game, Team 17, dat dit niet met opzet is gedaan, maar in plaats daarvan is gedaan om te voorkomen dat de saves van spelers in de war raken.

video
play-rounded-fill

The Forgotten World

Een nieuw gebied

Word de eerste Keeper in de geschiedenis die de geheimen van de Forgotten World leert kennen. Duik diep in de weelderige omgevingen van de Vergeten Wereld en gebruik de vaardigheden van je metgezel om te verkennen wat het grootste gebied van de game tot nu toe zal zijn!

Nieuwe wezens

Terwijl je The Forgotten World verkent, ontmoet je 9 nieuwe oude Monsters waarvan men dacht dat ze lange tijd uitgestorven waren, plus een nieuw Champion Monster dat je kunt gebruiken. Met meer dan 200.000 Monster Team-combinaties kun je blijven testen hoe goed je bent in het samenstellen van teams.

Nieuwe spelmodi

Gebruik de drie nieuwe manieren om te spelen!

Randomizer

Alle monsters in het spel worden willekeurig verwisseld. Randomizer voegt een oneindig aantal manieren toe om Monster Sanctuary opnieuw te spelen. Als deze spelmodus eenmaal is ingeschakeld, kan deze niet meer worden uitgeschakeld.

Permadeath

Als je Monster in de strijd wordt uitgeschakeld, is het niet langer nuttig voor jou. Ze kunnen niet weer tot leven worden gebracht (behalve Phoenix Affinity en Charged Rebirth). Je kunt de verkenningsvaardigheden van een monster nog steeds gebruiken, zelfs nadat je het hebt gedood. Zodra al je monsters zijn gedood, wordt Permadeath uitgeschakeld en kun je al je monsters opnieuw gebruiken.

Moed

In deze modus kun je met een klein aantal monsters spelen om te zien hoe goed je een team kunt bouwen. Je begint met 3 willekeurig gekozen monsters. Je kunt in elk gebied een nieuw willekeurig ei krijgen door een schatkist bij de ingang van het gebied te openen. Behalve verhaalgebeurtenissen kun je op geen enkele andere manier andere Monster-eieren krijgen.

Ze kunnen allemaal samen worden gebruikt, maar ook met New Game+. De moeilijkheidsgraden Casual, Normal en Master werken ook met deze nieuwe spelmodi! Deze zijn niet goed voor mensen die net beginnen.

Nieuwe vaardigheden

Niet alleen hebben de 10 nieuwe Monsters nieuwe vaardigheden, maar alle Monsters hebben nu nieuwe vaardigheidsknooppunten in hun vaardighedenbomen.

Nieuwe Keepers of Legend

Vind nieuwe legendarische keepers om te vechten en te verslaan in tactische 3v3-gevechten.

En nog meer!

KvL-wijzigingen

13 nieuwe uitrustingsitems

Niveaulimietverhoging

Monster Sanctuary kan meteen worden gespeeld op Nintendo Switch en de update voor The Forgotten World kan nu worden gedownload in de eShop.