Monster Tale komt in 2021 naar moderne platforms

Monster Tale komt in 2021 naar moderne platforms

Majesco Entertainment heeft aangekondigd dat Monster Tale in 2021 naar moderne gameplatforms zal gaan. Er zijn geen platforms bevestigd voor deze moderne heruitgave. We zullen verslag uitbrengen als we in de toekomst meer horen.

De originele Monster Tale werd in 2011 gelanceerd op Nintendo DS – en zag spelers Ellie besturen op het bovenste scherm terwijl ze de groei van haar vriend Chomp beheersten op het onderste scherm.

video
play-rounded-fill

PS: DS Trailer

Over Monster Tale

Na de nieuwste release van Double Dragon: Neon op Nintendo Switch, is Majesco Entertainment verheugd om aan te kondigen dat de lang geliefde Nintendo DS-klassieker Monster Tale in 2021 zijn weg zal vinden naar moderne gameplatforms. Ontwikkeld door Dreamrift , Monster Tale heeft zijn sporen achtergelaten door een nostalgisch gevoel en een levendige wereld te brengen met het menselijke monsterduo Ellie en Chomp.

Spelers in Monster Tale ervaren een naadloze mix van klassieke gameplay-stijlen van puzzelplatforms, Metroidvania en huisdierbeheer terwijl ze proberen de fantastische Monster World te verlossen van de kwaadaardige groep de Kid-Kings. Door samen te werken moeten Ellie en Chomp nieuwe vaardigheden leren om de wereld terug te brengen in de rechtmatige handen van de monsters en Ellie te helpen naar huis terug te keren.

Monster Tale bevat een prachtig vormgegeven wereld van 2D-pixelillustraties die doen denken aan klassieke titels uit de jaren 90. Terwijl spelers de wereld verkennen als Ellie, ontgrendelen ze nieuwe vaardigheden die ze kan gebruiken om de obstakels die ze tegenkomt te overwinnen. Ze zullen ook helpen om haar monstergenoot Chomp te trainen, zodat hij kan evolueren en Ellie kan helpen bij hun avonturen.

Vol boeiende eigenzinnigheid en avontuur komt Monster Tale het komende jaar naar de huidige platforms. Ga voor meer informatie naar Majesco Entertainment op hun officiële site of op Twitter.