Monster Viator – Eerste 27 minuten

Monster Viator – Eerste 27 minuten

Vraag je je af hoe Monster Viator eruitziet en draait op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 27 minuten bekijken.

Volg monster-tamers Culter en Aira terwijl ze op weg gaan naar een kleurrijke en geanimeerde wereld om de verloren herinneringen van Culter terug te halen!

video
play-rounded-fill

Over Monster Viator

Culter kan zich niet herinneren wie hij is en kan op mysterieuze wijze communiceren met monsters. Hij komt al snel Aira tegen, een herder die monsters bestuurt met een harp en samen op reis gaat om zijn herinneringen te ontdekken. Een sprookjesachtig avontuur met een legendarische held met duizend monsters, een fontein van waarheid en een heks ontvouwt zich!

Berijd een draak en zweef door de lucht of op een vlot de rivier af! Boeiende pixelkunst blaast je avontuur tot leven. Reis met meer dan 20 monsters, elk met hun eigen vaardigheden en persoonlijkheden. Houd je vast en neem de tijd om niet alleen uitdagende kerkers te verkennen, maar ook wat deze fantasie-RPG te bieden heeft!

Monster Viator komt op 9 april 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 USD (vroege pre-orders krijgen 10% korting)