Monstrum – Fysieke editie komt op 25 September

Monstrum – Fysieke editie komt op 25 September

SOEDESCO heeft de releasedatum aangekondigd voor de fysieke editie van Monstrum voor Nintendo Switch in het westen. De fysieke versie wordt op 25 september 2020 gelanceerd.

video

Over Monstrum

De game, die op 22 mei van dit jaar digitaal op de console werd uitgebracht, past perfect bij fans van het survivalhorror-genre die houden van spannende verstoppertje-gameplay. Een nachtmerrieachtig vrachtschip Aan boord van een verlaten schip, zal je huiveringwekkende omgeving je op scherp houden terwijl je probeert de angstaanjagende wangedrochten te vermijden die op je jagen.

Gebarsten vloeren, mistige gangen en kamers die er angstaanjagend verlaten uitzien; het oude schip is allesbehalve aangenaam om op te zijn. Spelers moeten het schip afzoeken op aanwijzingen en hulpmiddelen om hun ontsnappingsroute te plannen. Echter, procedureel gegenereerde niveaus schudden de zaken op.

Kamers verplaatsen zich, items wisselen en je weet nooit met welke van de 3 willekeurige monsters je te maken hebt, waardoor het een nachtmerrieachtige uitdaging voor je wordt om de benodigdheden te vinden die je nodig hebt om van het schip te ontsnappen.

Er is nu een digitale versie beschikbaar in de Nintendo eShop.

Ad