Monstrum wordt gelanceerd op 22 mei

Monstrum wordt gelanceerd op 22 mei

SOEDESCO heeft bevestigd dat het horror-overlevingsavontuur Monstrum op 22 mei 2020 Nintendo Switch en andere platforms zal bereiken.

Monstrum ziet spelers gestrand zijn op een griezelig vrachtschip – waarvan ze al snel ontdekken dat ze besmet zijn met allerlei gruwelijke gruweldaden!

video

Op 22 mei 2020 komt de veelgeprezen survival-horrorspel Monstrum digitaal naar PS4 ™, Xbox One en Nintendo Switch. De fysieke release is uitgesteld naar een latere datum vanwege de huidige wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19.

Monstrum combineert dodelijke AI-gestuurde roofdieren en permadeath binnen een procedureel gegenereerd containerschipniveau, om een ​​echt herspeelbare horrorervaring op open zee te creëren. Vandaag is er een gloednieuwe trailer uitgebracht om het nieuws te begeleiden.

Een nautische horror

In Monstrum worden spelers wakker opgesloten op een enorm, vervallen vrachtschip zonder te weten hoe ze daar zijn gekomen. Opgejaagd door een gruwelijk roofdier, moeten ze het schip opzoeken voor aanwijzingen en gereedschap om een ​​ontsnappingsmiddel te vinden.

Volledig weerloos achtergelaten tegen een rondsnuffelend beest; de enige manier om te overleven is door het wezen af ​​te leiden, te verbergen of te vertragen voordat je voor je leven rent. Spelers hebben maar één kans; permadeath en geen opslagpunten betekent dat ze, eenmaal gedood, helemaal opnieuw moeten beginnen – dus probeer niet gepakt te worden!

Het procedureel gegenereerde schip zorgt er niet alleen voor dat je verdwaald blijft in het labyrint van kamers, paden en items die veranderen met elk nieuw spel, maar maakt ook het monster dat op jou jaagt willekeurig … dus zet je schrap voor het onverwachte.

Over Monstrum

Gestrand op een verlaten vrachtschip word je opgejaagd door een van de angstaanjagende roofdieren van Monstrum; elk met hun eigen strategie, vaardigheden en zwakheden. U moet uw verstand gebruiken om uw achtervolger te slim af te zijn binnen de procedureel gegenereerde omgeving van het schip terwijl u op zoek bent naar een ontsnapping. De dood is permanent; wordt gedood en je begint opnieuw.

Kun je Monstrum overleven?

Functies:

  • Overleef een veranderende omgeving en monster met elke nieuwe game
  • Gebruik alles wat je kunt vinden om de monsters te slim af te zijn en ontsnap uit het schip
  • Verberg, leid af en ren, maar pas op dat je niet in de vele vallen valt
  • De dood is permanent. Probeer in leven te blijven, anders moet je helemaal opnieuw beginnen

Een geplande fysieke release voor Monstrum zal helaas vertraging oplopen vanwege de aanhoudende uitbraak van het coronavirus.