Moon – Bestseller op de Japanse eShop afgelopen maand

Moon – Bestseller op de Japanse eShop afgelopen maand

Onion Games vierde een enorme mijlpaal voor Moon, een remake van de originele RPG die oorspronkelijk werd uitgebracht voor de PlayStation 2.

Volgens de hitlijsten van Nintendo was Moon de best verkochte game nummer 1 in de Japanse Nintendo Switch eShop in oktober 2019 en versloeg het Story of Seasons: Friends of Mineral en zelfs Luigi’s Mansion 3, wat verbijsterend is.

video

Onion games gaf aan

It’s official…. MOON was the best-selling game on Japan’s eShop for the entire month of October!! Thank you everybody! Hum hum…

Over Moon

Heb je ooit een RPG gespeeld en je afgevraagd …

“Waarom is het OK dat deze held huizen binnendringt en items uit de laden van mensen steelt?”
“Waarom is het OK dat deze held duizenden onschuldige monsters vermoordt?”

Moon is een spel om die tropen op zijn kop te zetten en te zien wat er echt gebeurt achter de schermen van je favoriete RPG-videogames.

HET VERHAAL VAN MOON

Op een nacht, onder het zilverachtige licht van een volle maan, wordt een jonge jongen plotseling door zijn tv gezogen in een videogame – een klassieke JRPG genaamd “Moon World”.

De jongen volgt de dappere held van het spel op de voet en begint zijn eigen reis om het ontbrekende maanlicht van de wereld terug te vinden door “Liefde” te verzamelen.

Terwijl de held van Moon World plundert en een hoger niveau bereikt door monsters te minderen voor ervaringspunten – weet je, zoals helden doen – laat de jongen hun ziel los en verzamelt hun “liefde”.

Moon is geen game waarin je vecht om een ​​niveau omhoog te gaan – je eigen vooruitgang komt door het verzamelen van verloren “liefde”!

Terwijl je de wereld verkent, ontmoet je een gekke cast van rare en prachtige NPC’s. Bekijk hun vreemde gewoonten en dagelijkse routines door ze op verschillende tijden en dagen van de week te bezoeken en leer hun geheimen om nog meer verloren “liefde” te ontdekken!

“Nu … gebruik je eigen kracht om de deur te openen …”