Moon Engelse Website opent op 30 juli

Moon Engelse Website opent op 30 juli

Onion Games heeft een officiële website opgezet voor Moon’s aankomende West-Engelse release op Nintendo Switch. Volgens de officiële website zal Moon in de nabije toekomst beschikbaar zijn in het Engels en Japans in Noord-Amerika, Europa en Australië.

De site is gepland voor 30 juli 2020, dus we moeten tegen die tijd meer te weten komen over de aankomende westerse release.

Over Moon

Moon: Remix RPG Adventure is een rollenspel-videogame uit 1997, ontwikkeld door Love-de-Lic en uitgegeven door ASCII Entertainment. De game werd voor het eerst uitgebracht op 16 oktober 1997 en werd op 5 november 1998 opnieuw uitgebracht als onderdeel van de PlayStation the Best-lijn.

Hoewel de game prominent aanwezig was op de E3 in 1997 met plannen om de game het volgende jaar uit te brengen, besloot ASCII Moon niet buiten Japan uit te brengen.

Ondanks zijn lovende kritieken als een rollenspel dat de conventie in zijn eigen genre tart, bleef Moon een uiterst obscure, exclusieve titel voor Japan. Engelse vertalingen van fans zijn eerder geprobeerd en tot stilstand gekomen.

Een Nintendo Switch-poort van de game is aangekondigd en op 10 oktober 2019 uitgebracht in Japan door Onion Games, de ontwikkelingsstudio van Yoshiro Kimura. Er is bevestigd dat een westerse release met officiële Engelse lokalisatie op een latere datum wordt uitgebracht.