Moon fysieke release ondersteunt Engels

Moon fysieke release ondersteunt Engels

Onion Games brengt op 15 oktober 2020 de Moon Premium Edition uit in Japan.

Een van de vragen die veel Moon-fans en -verzamelaars hebben, is of de fysieke release van de Moon Nintendo Switch, die deel uitmaakt van de Premium Edition, Engels zal ondersteunen.

Engels is er!

Supply chain-bronnen hebben bevestigd dat het Engels en Japans ondersteunt. Dit zijn de enige 2 talen die worden ondersteund.

Over Moon

Moon: Remix RPG Adventure is een rollenspel-videogame uit 1997, ontwikkeld door Love-de-Lic en uitgegeven door ASCII Entertainment. De game werd voor het eerst uitgebracht op 16 oktober 1997 en werd op 5 november 1998 opnieuw uitgebracht als onderdeel van de PlayStation the Best-lijn.

Hoewel de game prominent aanwezig was op de E3 in 1997 met plannen om de game het volgende jaar uit te brengen, besloot ASCII Moon niet buiten Japan uit te brengen.

De game werd kort daarna geadverteerd voor een Amerikaanse release in GamePro Magazine, maar werd nooit gepubliceerd door een ander bedrijf. Ondanks zijn lovende kritieken als een rollenspel dat de conventie in zijn eigen genre tart, bleef Moon een uiterst obscure titel exclusief voor Japan. Engelse vertalingen van fans zijn eerder geprobeerd en tot stilstand gekomen.