Moon lanceert 27 augustus in het Westen

Moon lanceert 27 augustus in het Westen

Developer Onion Games heeft op Twitter bevestigd dat de langverwachte Moon voor de Nintendo Switch op donderdag 27 augustus naar het westen komt.

De game zal beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop, maar degenen onder u die wachten op een fysieke editie zullen blij zijn te horen dat deze op 15 oktober komt.

Over Moon

“Op een nacht, onder het zilverachtige licht van een volle maan, wordt een jonge jongen plotseling door zijn tv gezogen en een videogame binnengehaald – een klassieke JRPG genaamd” Moon World “. De jongen volgt de dappere held van de game en begint zijn eigen reis om het verdwenen maanlicht van de wereld te herstellen door ‘Love’ te verzamelen.

Terwijl de held van Moon World plundert en een level omhoog gaat door monsters neer te halen voor ervaringspunten – weet je, zoals helden doen – laat de jongen hun ziel los en verzamelt hun “liefde”.

Moon is geen spel waarin je vecht om een ​​level omhoog te gaan – je eigen vooruitgang komt door het verzamelen van verloren “Love”! Terwijl je de wereld verkent, ontmoet je een gekke cast van rare en prachtige NPC’s. Observeer hun vreemde gewoonten en dagelijkse routines door ze op verschillende tijden en dagen van de week te bezoeken en leer hun geheimen om nog meer verloren “liefde” te ontdekken! “Nu alstublieft, doe de deur open!”