Moon – Limited Run Games gaat een ​​fysieke release in het westen aanbieden

Moon – Limited Run Games gaat een ​​fysieke release in het westen aanbieden

Moon op Nintendo Switch zal in het westen beschikbaar zijn in zowel digitale als fysieke vorm, volgens Limited Run Games.

Er zijn momenteel twee afzonderlijke releases in de maak. Naast het reguliere exemplaar zal Limited Run Games ook een collector’s edition van de game verkopen. De laatste wordt geleverd met een verscheidenheid aan aanvullend materiaal, zoals kunstkaarten, een ontwikkelingskunstboek en een cd met een stemtheater.

De inmiddels beroemde anti-RPG, bekend als “moon”, verscheen voor het eerst op de markt in Japan in 1997. Het is eindelijk beschikbaar in het Engels en de oorspronkelijke auteurs zijn betrokken bij het vertaalproces.

Over Moon

Heb je ooit gedacht dat het vreemd was dat de hoofdrolspelers in rollenspellen de kasten van dorpen binnengaan en van hen stelen? Of dat ze de planeet oversteken en alle wezens die ze tegenkomen zonder onderscheid doden. Deze RPG bekijkt de rollenspellen die de meesten van ons kennen en leuk vinden vanuit een nieuwe invalshoek.

Een klein kind wordt op een nacht in de diepten van zijn televisietoestel gelokt terwijl de maan buiten schijnt.

Hij bevindt zich in een rijk dat bekend staat als “Moon Land”, en van daaruit gaat hij op zoek naar liefde om het verloren maanlicht terug te winnen.

In dit gebied doodt de machtige held van Moon World weerloze wezens om ervaring op te doen.

Maar de jongere zal zich ontwikkelen als resultaat van zijn werk om de zielen van de dieren te redden en alle liefde te verzamelen die er in de wereld bestaat.

Het is waar dat je in dit spel niet in level stijgt door te vechten, maar door liefde.

De mensen die op deze aarde leven zijn stuk voor stuk uniek. Ontdek waar ze hun liefde verbergen door de alledaagse activiteiten van hun dagelijks leven te bespioneren.

“Kun je nu zo vriendelijk zijn de deur voor me open te doen?”

Een rollenspel zonder vechten!

Verzamel liefde om verder te komen in niveaus!

Personages die hun eigen leven hebben en hun eigen schema’s volgen!

De enige manier om de zielen van de gedode monsters te redden, is door zielen te vangen.

Met de Moon Disc-methode kun je je eigen muziek kiezen om naar te luisteren.

De digitale en fysieke edities van Moon voor Nintendo Switch kunnen vanaf 28 februari 2023 worden gereserveerd.