Moon Promo Video

Moon Promo Video

Nintendo heeft een promotievideo geüpload voor de komende RPG Moon in Japan.

Over Moon

Moon wijkt af van typische RPG-elementen, waardoor tropen draaien die vaak worden geassocieerd met het genre op hun hoofd.

“Heb je ooit een RPG gespeeld en je afgevraagd waarom het OK is dat deze held huizen binnendringt en items uit de laden van mensen steelt?”

Onion Games legde uit waar het spel om draait;

In Moon wordt je personage getransporteerd naar een RPG die hij in de game speelt. In plaats van monsters in die wereld te bevechten en te doden – het is een zero-battle game – verzamelt hij in plaats daarvan ‘Love’ van hen.

22 jaar sinds de eerste release aan het publiek is Moon eindelijk binnen handbereik en mogelijk beschikbaar voor het einde van het jaar.

Moon – Verhaal

Op een nacht, onder het zilverachtige licht van een volle maan, wordt een jonge jongen plotseling door zijn tv gezogen in een videogame – een klassieke JRPG genaamd “Moon World”.

De jongen volgt de dappere held van het spel op de voet en begint zijn eigen reis om het ontbrekende maanlicht van de wereld terug te vinden door “Liefde” te verzamelen.

Terwijl de held van Moon World plundert en een hoger niveau bereikt door monsters te minderen voor ervaringspunten – weet je, zoals helden doen – laat de jongen hun ziel los en verzamelt hun “liefde”.

Moon is geen game waarin je vecht om een ​​niveau omhoog te gaan – je eigen vooruitgang komt door het verzamelen van verloren “liefde”!

Terwijl je de wereld verkent, ontmoet je een gekke cast van rare en prachtige NPC’s. Bekijk hun vreemde gewoonten en dagelijkse routines door ze op verschillende tijden en dagen van de week te bezoeken en leer hun geheimen om nog meer verloren “liefde” te ontdekken!

“Nu … gebruik je eigen kracht om de deur te openen …”

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Verover een game met een zuiver geweten in deze Zero-Battle RPG! Zielen van gratis monsters!
  • Verzamel tientallen “MoonDiscs” met originele nummers en kies je eigen favoriete achtergrondmuziek!
  • Volg het dagelijkse leven in realtime van de NPC’s van Moon World, dag en nacht, de hele week lang!