Moonlighter 1 jarig jubileum, Between Dimensions DLC Teaser

Moonlighter 1 jarig jubileum, Between Dimensions DLC Teaser

Uitgever 11-bit studios en ontwikkelaar Digital Sun Games vieren de eerste verjaardag van Moonlighter!

Twee maanden geleden heeft de indiehit meer dan 500.000 exemplaren verkocht op verschillende platforms met 150.000 verkochte exemplaren op Nintendo Switch alleen. Na de mijlpaalprestaties kondigde het team de ‘Between Dimensions’ DLC aan, een gloednieuwe uitbreiding gepland voor de zomer 2019 release.

Nu lijkt het erop dat de ontwikkeling voor de DLC eindelijk wordt afgerond en het team ertoe aanzet een geheel nieuwe teaser-trailer uit te brengen.

video

Over Between Dimensions

Precies een jaar geleden ontstond er een nieuwe vonk van leven in de ruige wildernis van indiegame-releases. Tot leven gebracht dankzij de gezamenlijke inspanningen van uitgever 11 bit studios en ontwikkelaar Digital Sun Games, beide ouders zijn verheugd de eerste verjaardag te vieren van hun niet-zo-weinig-nog indie-wonderkind, Moonlighter.

Baby Moonlighter, geboren op 29 mei 2018, was een snelle leerling. Ondanks de ontberingen van de gamesmarkt, bleek deze jonge indie-titel een sterke kanshebber te zijn in de zeer competitieve gamegemeenschap. Door de aanhoudende groei won Moonlighter vertrouwen en waardering van zijn fans dankzij de vele updates die het kende – de More Stock Update, Adventure Update, Friends & Foes en nog veel meer. Bovendien verbreedde Moonlighter zijn territorium – beginnend op pc-, PlayStation 4- en Xbox One-jachtgronden nam het dapper de Nintendo Switch-omgeving over.

Nu, het betreden van het volwassen stadium van het leven, is Moonlighter klaar om zijn eigen nageslacht aan de wereld te laten zien! De Between Dimensions DLC zal de wereld van de game bevolken met nieuwe monsters, een nieuwe kerker, veel nieuwe uitrusting en trick wapens.

Zorg ervoor dat u geen van hen mist. Vertrouw ons, je zult versteld staan!