Moonlighter – 1 miljoen verkocht, meeste verkocht via Nintendo Switch

Moonlighter – 1 miljoen verkocht, meeste verkocht via Nintendo Switch

11-bits studio’s en Digital Sun onthulden een opwindend nieuws over de verkopen van Moonlighter. In minder dan 2 jaar tijd verkocht Moonlighter wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren, waarvan het grootste deel van de verkoop afkomstig was van Nintendo Switch.

Het totale aantal spelers heeft 3,5 miljoen bereikt.

11-bits studio’s zijn verheugd om aan te kondigen dat de wereld van Moonlighter zal worden verrijkt met een hoop verse inhoud in de enorme nieuwe uitbreiding Between Dimensions! Het komt terecht op Xbox One, PS4 en Nintendo Switch en is verkrijgbaar in alle digitale winkels voor $ 6,99.

Bekijk de gloednieuwe launch-trailer hieronder:

video
play-rounded-fill

1 miljoen mijlpaal bereikt

De release van deze uitbreiding is extra speciaal omdat Moonlighter een belangrijke mijlpaal van een miljoen verkochte exemplaren na minder dan twee jaar op de markt overschrijdt, met de grootste inkomsten uit verkopen op de Nintendo Switch! Het totale aantal spelers sinds november 2018 bereikte maar liefst 3,5 miljoen. Ontwikkelaar Digital Sun en Publisher 11 bit studio’s delen hun mening over deze prestatie:

“Moonlighter was absoluut een game-changer voor ons en het vormde wat Digital Sun vandaag is. De community rond de game had al 100.000 spelers bereikt tegen de tijd dat we talloze gratis updates ontwikkelden en nu heeft het net op tijd een miljoen eigenaren bereikt voor de nieuwe uitbreiding om consoles te veroveren. Wauw! Dank aan de spelers voor alle steun! ” – Digital Sun CEO, Javi Gimenez

“Bij het zoeken naar games om te publiceren, zoeken we altijd naar een buitengewone sfeer … iets dat een stempel drukt. Digital Sun is een fantastisch, getalenteerd team en toen we Moonlighter voor het eerst zagen, trok het meteen onze aandacht en we waren verheugd om met hen aan het spel te werken. Ik ben blij om te zeggen dat dit unieke juweeltje een grote hit heeft bij het publiceren van 11-bits studio’s en we zijn verheugd om te zien dat Between Dimensions consoles raakt. Felicitaties aan Digital Sun Games voor het maken van zo’n succesvol spel! ” – 11 bit studio Publishing Director, Pawel Feldman

Between Dimensions

De Between Dimensions-uitbreiding vereist eerst het basisspel voltooien, maar brengt een groot aantal goodies naar Xbox One, PS4 en Nintendo Switch. Houd er rekening mee dat sommige hieronder vermelde inhoud gratis beschikbaar is voor alle eigenaren van de game.

  • Een gloednieuwe interdimensionale kerker (met de kans dat hij verschijnt als een beschadigde kerker in de originele kerkers!)
  • 10 geheel nieuwe originele vijanden en 5 minibaasjes
  • Een volledige set wapens met een nieuw kort zwaard, een groot zwaard, boog, handschoenen en speer
  • Een nieuw harnas met een helm, borst en laarzen
  • Truc-wapens – in totaal 10 unieke wapens – zowel krachtig … als bestraffend!
  • Nieuwe ringen om de passieve vaardigheden van Will te vergroten
  • Nieuwe winkelupgrade waarmee Will zijn nieuwe interdimensionale items kan presenteren
  • Nieuwe klanten die willen handelen en een onbekende NPC: The Trader
  • Extra verhaal en overlevering
  • Nieuwe dieven die je winkel binnenvallen (gratis inhoud)
  • Een nieuwe klant – de besluiteloze klant (gratis inhoud)
  • Een lastige vogel die uw klanten terroriseert (gratis inhoud)