Moonscars – Eerste 27 minuten

Moonscars – Eerste 27 minuten

Moonscars, een actieplatformspel dat onlangs op de Nintendo Switch is verschenen, heeft nieuwe gameplay gekregen dankzij Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over Moonscars

Grijze Irma, een felle, uit klei geboren krijger, vecht onder het donkere maanlicht, gedreven door één enkel doel: de Beeldhouwer vinden en erachter komen waarom ze hier is.

Je moet de grenzen van je vechtkunsten verleggen en nieuwe vaardigheden leren om door een harde niet-lineaire 2D-wereld te komen. Ga de duisternis onder ogen die je keer op keer wil doden. Elke keer dat je sterft in Moonscars, leer je iets, en terwijl je elke uitdaging aangaat, worden nieuwe waarheden aan je getoond.

Belangrijkste kenmerken

  • Je bent veranderd door de dood. Voordat je kunt opstaan, moet je eerst vallen. Door een reeks beproevingen en overwinningen kun je jezelf tot een meesterkrijger vormen.
  • Ontdek de schaduwen en geheimen die verborgen zijn in het maanlicht van een schilderkunstige, niet-lineaire, 2D-wereld vol hopeloosheid en wanhoop.
  • Test je vastberadenheid: gevechten die hard en vol actie zijn, zullen je helpen je vaardigheden en reflexen te verbeteren. Je kunt snijden en blokkeren met je zwaard, speciale wapens en krachtige hekserij gebruiken.
  • De maan wil eten: zoek een vreemd, duister fantasieverhaal met veel wendingen en details over de wereld. Vind de waarheid over wat je hebt gemaakt en je wordt beloond.
  • Klei, bot en ichor: luister naar verhalen en herinneringen aan verraad, pijn en wraak terwijl Gray Irma en haar medemensen van vlees en klei op zoek gaan naar de waarheid en hun doel.

Moonscars is als digitale download beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Er is ondersteuning voor Engels, Duits, Spaans, Frans, Japans en Chinees.