Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection – 16 Juni

Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection – 16 Juni

Warner Bros Games en Netherrealm onthulden de uitgebrachte Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection voor Nintendo Switch.

Volgens Amazon-vermeldingen bevat de Aftermath Kollection het basisspel samen met elk DLC-personage dat tot nu toe voor het spel is uitgebracht, inclusief natuurlijk de aanstaande uitbreiding van het Aftermath-verhaal.

Momenteel is het onduidelijk of alle inhoud zal worden opgenomen in een fysieke winkelwagen of dat een deel ervan zal worden geleverd als downloadcodes.

Het wordt uitgebracht op 16 juni voor Nintendo Switch en is beschikbaar voor pre-order via Amazon hier; https://www.amazon.com/Mortal-KOMBAT-11-Aftermath- Kollection-Nintendo / dp / B088616YBL

Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection-functies

De Mk11: aftermath-collectie bevat Mortal Kombat 11, Kombat Pack en Mk11: aftermath. Koop vroeg en ontvang het eeuwige Flash-skinpakket, met Mk9 Scorpion, mk: Deception Sub-Zero en klassieke Frost.

In het originele filmische verhaal van Mk11 kruip je in de huid van de beschermers van earthrealm als een dreigende nieuwe vijand die de krachten van de tijd buigt, het tij dreigt te keren en een duistere geschiedenis van eigen makelij herschrijft. Aftermath zet de veelgeprezen verhaallijn voort in een geheel nieuw avontuur, waarin fragiele allianties worden getest en het lot van twee werelden op het spel staat. Dit is het moment om een ​​nieuwe geschiedenis te smeden.

  • Speel als het volledige Mk11-rooster, inclusief nieuwe speelbare vechters Sheeva en Fuji
  • Ervaar elk gastpersonage, inclusief de nieuw toegevoegde robocop en Kombat-pack’s Terminator t-800, spawn en de Joker
  • Gloednieuwe verwoestingen, vriendschappen en iconische dodelijke slachtoffers
  • Gloednieuwe stadia en dodelijke slachtoffers
  • Systeem voor aangepaste karaktervariaties