Mortal Kombat 11: Aftermath – Nieuwe Trailer Robocop vs Terminator

Mortal Kombat 11: Aftermath – Nieuwe Trailer Robocop vs Terminator

Vraagt ​​u zich af wie er zou winnen in een gevecht tussen Robocop en Terminator? Je kunt het debat binnenkort afhandelen met Mortal Kombat 11: Aftermath!

Warner Brothers Games heeft een nieuwe trailer gedeeld met Robocop, die op 26 mei 2020 deelneemt aan de selectie van de game.

Deze keer staat de toekomst van de wetshandhaving twee minuten lang niemand minder dan de Terminator voor de boeg – zodat we beter kunnen zien hoe hun bewegingen tegen elkaar oplopen!

video
play-rounded-fill

Over Mortal Kombat Aftermath

Ervaar Mortal Kombat’s allereerste grote uitbreiding ooit. Aftermath bevat een gloednieuw filmisch verhaal waarin vertrouwen en bedrog centraal staan. Vuurgod Liu Kang, de nieuwe bewaker van tijd en beschermer van Earthrealm, probeert de toekomst veilig te stellen die hij voor ogen heeft. Om dit te doen, wordt hij gedwongen de hulp in te roepen van een aantal onwaarschijnlijke bondgenoten en bekende vijanden. Spelers zullen moeten beslissen wie ze kunnen vertrouwen en wie ze moeten verslaan met het lot op het spel. Bouw een nieuwe geschiedenis.

Omvat:

  • Gloednieuw filmisch verhaal
  • 3 nieuwe speelbare vechters – Sheeva, Fujin en gast RoboCop
  • 3 nieuwe skinpakketten, die in de loop van de tijd worden uitgebracht