Mortal Kombat 11 – Game Awards 2019 – Joker DLC Teaser

Mortal Kombat 11 – Game Awards 2019 – Joker DLC Teaser

Tijdens The Game Awards 2019 pronkte Netherrealm met een korte teaser voor de aankomende Joker DLC Fighter voor Mortal Kombat 11.

Het korte fragment toonde een interactie tussen Joker en Cassie Cage (in haar Harley Quinn-outfit). Bovendien bevestigde de teaser ook de releasedatum van Joker als 28 januari 2020.

video

De DC Comics-gastjager komt een smerige Cassie Cage tegen, gezien in haar “Cassie Quinn” -huid als de favoriete gal van meneer J – Harley Quinn.

Joker herzien

Joker werd voor het eerst onthuld als onderdeel van de Kombat Pack-trailer, waar het personage vleiende vergelijkingen maakte met niet-gelicentieerde parodieën van het personage. De Game Awards-teaser toont een bijgewerkte gezichtsweergave met ruwere textuur en overdreven functies die gemakkelijker bij het personage horen.

Over Mortal Kombat 11

Mortal Kombat is terug en beter dan ooit in de volgende evolutie van de iconische franchise! De geheel nieuwe Custom Character Variations geven je ongekende controle om de jagers aan te passen en ze jouw eigen te maken. De nieuwe grafische engine toont elk moment van de schedel en brengt je zo dicht bij het gevecht dat je het kunt voelen. En met een selectie van nieuwe en terugkerende Klassic Fighters, zet Mortal Kombat’s beste in de filmverhalenmodus de epische saga voort gedurende meer dan 25 jaar in de maak.